Hvordan bygge Flame Kits for eksos

Legge til en flammekaster kit for eksos fra den klassiske cruiser er en ideell måte å vekke oppmerksomhet. Pakkene kan kjøpes på nettet, men du kan gjøre det selv i oppkjørselen eller garasje uten for mye mas. Disse pakkene bare jobbe med eldre biler med forgassere og ingen katalysatorer. Husk å kaste flammer ut av eksosen er ulovlig mange steder. Sjekk lokale bestemmelser før du installerer systemet. Du trenger
Drill og metall drill bitSpark plugPlug wireToggle switchPrimary ledning (for vippebryter) Ignition coilWire terminal connectorsWelder (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Drill et hull i eksos slangen. Mål på fra tuppen av utløpet (baksiden av bilen) omtrent en halv tomme. Bor et hull stort nok til å passe en tennplugg. Avhengig av hvilken plugg du bruker, kan dette hullet variere. Det anbefales å få tennpluggen først. Anbefales også er å bruke en titan-nitride-belagt borekronen, som kan finnes til enhver jernvarehandel. Disse bitene er spesielt ment for metall-applikasjoner. Hvis bilen har doble eksosrørene, og du planlegger å kaste flammer fra begge sider, gjenta dette trinnet for det andre eksosrøret, så vel. Monter pluggen ved å skru eller tack sveise det i.
2

Installer en vippebryter i kupeen hvor den kan nås fra førersetet. Jord negative (-) siden av vippebryter til kjøretøyets understell og kjøre den positive (+) siden til batteriet eller en varm ledningen i sikringsboksen blokken. Den ekstra terminal vil bli brukt til å koble til en tenning coil, så kjøre denne tråden mot baksiden av kjøretøyet.
3

Installer en coilen (du finner en på søppelplass for liten eller ingen kostnad) nær tennpluggen. Anbefalt er å sette den i bagasjerommet hvis bilen er en bil eller sengen av en pickup. Kable den positive (+) siden av spolen til ekstra terminal av vippebryter, og det negative til kabinettet. Monter spolen med en spiral brakett, som også kan finnes i noen søppelplass.
4

Koble en tennplugg ledningen fra spolen til tennpluggen. Dette vil gjøre det mulig tennpluggen å faktisk gnist. Siden tennplugger ikke fungerer ut av 12 volt som resten av bilen, må det kobles til spolen.
5

Påfør choken på forgasseren litt. Rus motoren med vippebryter på. Dette vil overbelaste motoren med drivstoff og sende rå gass røyk ned i eksosrøret, hvor tennpluggen vil tenne dem og lage en flamme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83170.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger