Slik fjerner maling fra en bil

Det er flere grunner for å fjerne maling fra en bil. Noen biler har gammel maling som må fjernes helt før ny maling jobb kan startes. Gamle malingen er ofte vanskelig å fjerne fra en bil overflate uten omfattende arbeid. En body shop kan gjøre dette, men det vil koste flere hundre dollar. Du kan lære hvordan du fjerner maling fra en bil og ta vare på det selv. Du trenger
Sand blasterSand paperDual handling sanderChemical stripperTarpSelf-etsning primer
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en sand blaster å fjerne all maling ned til bart metall av bilen. Fjern alle mekaniske deler eller dekke og tape dem helt lukket. Sand får inn i de minste områdene og er vanskelig å fjerne og rengjøre. Bruk sand blaster i sakte, jevn bevegelser, slik at sand for å fjerne all maling i et område før du går til neste sted.
2

Place 80-grus sand papir på en eksentersliper å ta av maling ned til bart metall. Den eksentersliper fjerner all maling, men gjør det sakte og sikkert. Sander vil ikke skade metall eller overflaten av bilen.
3

Påfør en kjemisk stripper til bilens overflate med en pensel i henhold til instruksjonene. Sørg for å ha en presenning eller noe lignende under bilen for å fange all maling og kjemikalier som kommer ut av bilen. Påfør stripper i flere strøk, venter den foreslåtte beløpet av tid og deretter skrape maling av med en plast maling skraper. Skyll bilen med kaldt vann etterpå for å nøytralisere kjemikalier.
4

Vask bilen og tørk den helt. Spray to strøk med selv-etsning primer på bart metall for å forhindre rust fra forming på bilen. Rust kan dukke opp i løpet av en dag eller to for å utsette det bare metallet til elementene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83191.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger