Hvordan kjøpe Replacement Wheel Studs

Wheel studs er ansvarlig for å holde hjul og dekk montering tett på akselen av et kjøretøy. For noen, blir behovet for å kjøpe ny wheel studs nødvendig for åpenbare grunner. En ødelagt hjul stud må skiftes umiddelbart for sikkerhet. Et hjul stud som har hatt sine tråder strippet må skiftes raskt før mer skade kan oppstå på stud eller hjul og dekk montering under bruk. Fabrikken og ytelse hjul pigger kan kjøpes lett hvis du vet nøyaktig hva du trenger å vite for å bestille de riktige. Nå kan du kjøpe erstatning hjul studs med selvtillit etter å ha lest disse enkle å følge trinnene. Du trenger:
Kjøretøy
Wheel studs
Hammer
Lug mutter
hjulmutternøkkel
mikrometer (vernier)
Penetrating olje
Floor jack
Jack stå
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på en flat overflate som er jevn. Plasser et gulv jack under enden av kjøretøyet med den dårlige hjulet stud. Løsne alle mutrene på hjulet mens bilen er fremdeles på bakken. Heve bilen opp fra bakken når den berørte hjulet er hjulmuttere er løsnet. Jekk opp bilen slik at bunnen av dekket er minst to inches av bakken.
2

Plasser en jack stå under aksel og senke bilen ned på støttebenet. Når kjøretøyet er senket ned og støttes av støttebenet ved at den nederste av de berørte dekk være minst to inches over bakken for å gjøre klaring for fjerning av dekk-og hjulenheten. Din tilgang til aksel montasje skal være fri for hindringer når hjul og dekk sammensetting har blitt trukket ut av hjulet studs.
3

Fjern hjulet stud som må skiftes ut med en hammer å hamre den ut eller en fastnøkkel til å skru det ut av sin splined eller gjenget hjulet stud port. Din hjulet stud vil enten skrues eller skyves på plass. For de gjengede porter vil du bruke riktig fastnøkkel til å løsne den fra sin montering hullet. For skjøvet inn wheel studs vil du være i stand til å hamre tappen ut fra forsiden. Spray hjulet stud rikelig med gjennomtrengende olje før du prøver å fjerne det gamle hjulet stud. Disse stendere er utsatt for korrosjon, og kan bli låst i stilling. Bruk riktig verktøy og jevn press for å fjerne den gamle hjulet stud (s). Fordi få gamle hjul pigger ut kan være vanskelig, er dette anbefalt prosedyre for enkelt å fjerne gamle hjul studs som må skiftes ut.
4

Mål gamle hjulet stud hvis det ikke er ødelagt. Du må kanskje måle en god hjul stud for å få riktig størrelse utskifting hjulet stud hvis den du skal bytte er brutt. Måle et hjul stud med en mikrometer vil gi deg de beste målingene for å kjøpe en ny erstatning hjulet stud. Du vil trenge å måle den totale lengde av tappen, diameteren av den gjengede aksel, og diameteren til i kanten eller kragen på bolten direkte under skruehodet. Foruten de fysiske dimensjonene på det gamle hjulet stud, vil du trenger å vite tråden type, og om gjenget knurl er venstre eller høyrehendt. En gjenget knurl vil enten svinge til høyre eller venstre når løsnet. Noter retningen når du fjerner slik at du kjøper riktig erstatning hjulet stud.
5

Kontakt en auto deler forhandler etter at du har trukket ødelagt eller frastjålet hjulet stud fra kjøretøyet. Online, via telefon eller personlig, kan du kjøpe de riktige erstatning wheel studs ved hjelp av målinger fra den gamle hjulet stud, merke og modell av en fabrikk erstatning, eller til og med merke eller modell av en oppgradert aksel montasje. Den beste måten å få det høyre hjulet stud erstatning er å ha egne målinger hendig når du tar kontakt med hjulet stud forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83273.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger