Slik installerer du et luftfilter på en Pocket Rocket

Pocket rocket motorsykler blir en varm element i mange byer rundt om i USA Som priser for disse små versjoner av motorsykler fortsetter å falle, er det mer og mer fristende for forbrukerne å kjøpe deres egne stunt sykkel for å sykle i en lokal parkeringsplass eller motorsykkel spor. Pocket raketter gi selv små barn muligheten til å eie en forestilling motorsykkel uten de høye kostnadene, konsesjonskrav eller vedlikehold av gaten motorsykler. Den 49-cc motorer på pocket rocket motorsykler generelt er lite vedlikehold og ikke krever mange reservedeler. Men som med alle andre kjøretøy, er det ofte bedre å utføre forebyggende vedlikehold enn å vente til et problem med sykkelen din er tydelig. Et område som er i behov av rutinemessig vedlikehold på din lomme rakett er luft /drivstoff levering system. Spesielt er luftfilteret sykkelen din første forsvarslinje mot forurensninger og bør byttes med jevne mellomrom. Du trenger
Skrutrekkere
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp luftfilteret anbefalt for sykkelen din. Din lokale motorsykkel eller liten motor butikk bør kunne hjelpe deg med å finne filtrene og kan ha en online leverandør som de kan anbefale.
2

Bruk skrutrekkere å begynne å fjerne karosserideler på fremre halvdel av motorsykkelen. Fjern nok av karosserideler som du må jobbe inne i motorrommet. Rammen er meget kompakt, slik at dette kan være et flertall av legemet på den fremre halvdel av sykkelen. Finn luftfilteret på toppen av forgasseren og bruke skrutrekkere til å løsne boltene som holder den på. I noen tilfeller vil disse boltene må fjernes med skralle sett.
3

Skyv den nye luftfilteret på plass og skru ned til skruene som holder den på forgasseren. Pass på å ikke installere filter for lavt på forgasseren, da dette kan redusere luftstrømmen og såret ytelse. Installere karosserideler som du tok ut av sykkelen og deretter ta det for en prøvetur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82960.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger