Hvordan Paint aluminiumsfelger

I motsetning til stål eller krom hjul, kan aluminiumsfelger være lett ripete eller bulkete fra daglig kjøring. Disse dings og riper fange og holde smuss, noe som gjør hjulene skitne og senke verdien av kjøretøyet. Et nytt sett med hjul, selv direkte fabrikk erstatninger, kan være svært dyrt. Hjulene kan lakkeres med maling, men maleri hjul er ikke så enkelt som sprøyting dem med en boks med spraymaling. Urettmessige tiltak kan føre maling til chip, skrelle og flasse i løpet av uker etter påføring. Male aluminiumsfelger riktig og de vil vare i mange år. Du trenger
Paint tynnere
Towel
Bilvask såpe
Stiff børste
Vann
Sand papir (200 grit)
Automotive primer (spray-can primer er okay)
Automotive maling (spray-kan billakk er greit)
Clear strøk maling
Vis flere instruksjoner
en

Vask hjulene ned med såpe og vann og skrubbe dem med en stiv børste. Dette fjerner skitt, gjørme og vei skitt. At hjulene tørke helt.
2

Tørk hjulet overflate med maling tynnere og et rent håndkle. Dette fjerner teflon-belegget og kommer til overflaten av aluminium. Maling og primer vil ikke holde seg til teflon belegg så sørg for at alt er fjernet. Den teflon er blank og føles glattere enn aluminium. Etter tørke med maling tynnere, sjekk for å se at alle de blanke områdene er borte fra hjulet.
3

Sand hjulet med 200 grit sandpapir for å forberede overflaten for primer. Bare sand de områdene som du ønsker å male. Sand overflaten lett å fjerne slitemerker, flekker eller ujevnheter.
4

Spray tre strøk med primer på overflaten av hjulet, slik at hvert strøk tørke før du påfører et nytt strøk.

5

Påfør malingen til hjulene, ved hjelp av lys, jevn, jevne tak for å hindre runs i malingen. Påfør 3-4 strøk med maling, slik at hvert strøk tørke før du påfører et nytt strøk.
6

Fjern hjulet med to eller tre klare strøk. Dette beskytter lakken fra små chips og riper og holder malingen skinnende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83069.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger