Hvordan Tune opp en liten motor

Tuning en liten motor kan hjelpe motoren vare lenger og gi bedre resultater. Bringe det til et verksted som kan ta uker og bli dyrt. Lær hvordan du stiller opp en liten motor selv og spare tid og penger, samtidig som vi holder motoren i topp form. Du trenger:
Skrutrekkere
Hammer
fastnøkkel
følerblader
Needle-nese tang
stikkontakter
Starter clutch-verktøy for fjerning
SAE 10 W 30 motorolje
oljeavtappingsbeholder
trakt
Nut driver
tennplugg fastnøkkel
Engine tune-up kit (finnes på små-motor verksted eller jernvarehandel)

Vis mer Instruksjoner
en

Begynn melodi ved å trekke ut tennplugg ledningen fra tennpluggen. Å gjøre dette hindrer at motoren starter og forårsaker skade.
2

Skift olje. Plasser renne pannen under pluggen, og fjern tappepluggen, la oljen renne, sett proppen og fylle veivhuset med olje. De fleste små motorer krever 20 oz. av olje.
3

Ta av starteren clutch, ved hjelp av starter-clutch flytting verktøyet i liten motor tune-up kit. Når dette er fjernet, vil du se svinghjulet.
4

Fjern svinghjulet ved å sette hjulet avtrekker på de to hullene og skru akselen til den kobles sammen med veivakselen. Vri akselen med en skiftenøkkel til svinghjulet er løs. Etter å ha fjernet hjulet avtrekker, ta svinghjulet av veivakselen og ta skjærbolten fra det. Sett alt dette til side til du er klar til å montere veivakselen.
5

Bruk en skrutrekker til å fjerne dekselet fra punktene og kondensator. Med hånden, snu veivakselen til punktene og kondensator flytte så langt fra hverandre som mulig. Fjern skruen fra spacer som holder punktene på plass, og deretter våren. Fjerne dem fra brettet.
6

Få våren kompressor fra liten motor tune-up kit. Bruk den til å komprimere våren og fjerne alt av ledninger. Fjern kompressoren. Installer de nye poeng og kondensator fra tune-up kit ved å følge trinnene i revers.
7

Bruk en tennplugg fastnøkkel til å fjerne tennpluggen. Erstatte den med en ny tennplugg, men ikke koble ledningen til du er ferdig med hele prosjektet. Sørg for å gap den nye tennplugg i henhold til produsentens anvisninger.
8

Fjern skruen på toppen av forgasseren for å finne ut luftfilteret. Erstatte det med et nytt filter og erstatte toppen av forgasseren.
9

Erstatt alle delene du fjernet og starte motoren for å teste den. Hvis den ikke starter, gjenta alle trinnene for å sikre at du ikke glemmer noe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/82920.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger