Billigste måte å få mer hestekrefter ut av WRX Min

Det er ingen strekning å si at Subaru første generasjon (1992-2000) Impreza WRX spilt en dominerende rolle i å skape import /kompakt bil ytelse scene slik vi kjenner den i dag. Som mange budsjett syklistene avledet fra økonomer bilen røtter, ble WRX opprinnelig bygget i bare høye nok mengder til å kvalifisere som en produksjonsbil i World Rally Championship (WRC) racing. Men WRX fikk raskt trekkraft som en av de mest kapable biler tilgjengelig for pengene, snart bli en fortropp for import ytelse i USA. Du trenger:
metriske og standard stikkontakter, skiftenøkler og sperrehjul (komplett sett)
Phillips, Flathead, Torx og Allen-head skrutrekkere (komplett sett)
Tenger, vice grep, standard og nål-nosed
Wire kuttere og crimpers
Vis flere instruksjoner
en

Installer en manuell boost controller (MBC) ventil. MBC er den klart mest effektive oppgraderingen der ute, og kan netto deg oppover på 70 til 100 hestekrefter for 1/3 av prisen på et oljeskift - enda mindre hvis du tilbringer $ 4 å bygge en selv. En MBC er en justerbar ventil som sitter i trykkfølsomme linjen mellom turbo uttaket og turbo avfall gate. MBC begrenser øke trykket til avfallet gate, som forsinker waste gate åpning og lar turboen å spinne raskere og gjøre mer boost. Ingenting slår en MBC for avkastning på dollaren.
2

Sett inn en ny turbo nedløpsrøret (røret som forbinder turbo sin utblåsing til katalysator). MBC sin akilleshæl er at det øker hestekrefter ved å øke turbofart, men gjør ingenting for å hjelpe turbo nå sitt maksimale hastighet (spole opp). Dette øker WRX sin boost lag, eller tid som det tar for turbo å nå sitt høydepunkt boost. En ny downpipe vil redusere eksos mottrykk rett på turbo, slik at det å spole opp raskere og nå et høyere maksimalt ladetrykk.
3

Installer en høy flyt kald luft inntak med high-flow luftfilter og katalysator tilbake ("cat-back") eksosanlegg. Turbo trenger en jevn strøm av kald luft for å nå sitt maksimale boost potensial, og trenger et eksosanlegg stand til å eliminere avgasser så raskt som mulig. Ikke kjøp den hypen som bare en $ 8000 titan eksos vil gjøre strømmen, faktum er at (forbi katalysator) nesten alle 3-tommers diameter rør og rett gjennom lyddemperen vil utføre nesten det samme som alle andre
.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85300.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger