Slik installerer en Prodigy Brake Controller

Installere en brems kontrolleren gir føreren muligheten til å styre strøm til en tilhengerens bremsesystem uten å forlate førersetet. Den Tekonsha Prodigy er et merkenavn alternativ for sjåfører som søker oppbremsing hjelp av en proporsjonal brems kontrolleren. Når programmet er installert, vil Prodigy gi strøm fra slepet bilen for å aktivere en tilhengerens elektriske bremser. Beleilig, har Prodigy også et digitalt display for å hjelpe sjåførene holde et tett øye med sine bremseegenskaper. Du trenger
Tekonsha Prodigy
Ledningsnett
Monteringsbrakett
skrutrekker
4 - # 8 x 3/8 "maskinskruer
batteridrevet drill
Show Flere Instruksjoner
en

Plasser Tekonsha Prodigy brems kontrolleren inne i førerhuset på slepet kjøretøyet. Finn ledningene kontakten på baksiden av kontrolleren og plugg den pigtail ledningsnettet, følger med brems kontrolleren, inn kontakten.
2

Koble den hvite ledningen fra pigtail sele til en bergvarme i bilens motorrom. Fest den sorte ledningen til den positive siden av slepet riggens batteri, den røde kabelen til den kald side av stoplight bryteren på bremsepedalen, og den blå ledningen til trailer-kontakten på baksiden av kjøretøyet. Du kan også velge å bruke et ledningsnett som er spesifikk for bilen din, hvis den er utstyrt med et slep pakke. I dette tilfellet, koble den ene enden av selen til Prodigy og den andre enden som angitt av bilens produsent.
3

Monter Prodigy brems kontrolleren inne i førerhuset, når ledningene er fullført . Plasser braketten på det stedet hvor det vil bli permanent montert. Velg et sted som er tilgjengelig for sjåføren og hvor noen av komponentene bak dashbordet vil ikke bli skadet av festebraketten skruer.
4

Hold braketten på plass og setter inn ett # 8 x 3/8 "maskin skrue i hvert monteringshull. Stram skruene med en drill. Slip Prodigy kontrolleren inn i festebraketten. Sett inn en annen # 8 x 3/8 "maskin skrue i hver montering hullet på siden av braketten for å holde kontrolleren på plass. Juster Prodigy til å sitte i en vinkel mellom 0 og 70 grader, og stram til skruene med en skrutrekker.

5

Still inn effekten til tilhengeren bremser før hver tur ved å koble tilhengeren til slep kjøretøy og manuell justering av Prodigy er strøminnstillingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86765.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger