Hvordan passer jeg en Flip Front på en Mini?

Den originale Mini fronten har en liten hette åpning som er tilstrekkelig for vanlig vedlikehold, men for små til å utføre større reparasjoner. En glassfiber flip fremre ende løser dette problemet ved å tillate at hele den fremre ende av Mini å vippe forover, noe som gir eieren tilgang til hele motoren og fremre suspensjon komponenter. Dette prosjektet kan ta lengre tid enn de fleste bil-prosjekter, på grunn av de endringer som er involvert. Du trenger
bremseklosser
Air meisel
Stikknøkkel
Floor jack selg Electric drill
lange bolter og muttere
vinkelsliper
tynn gummi ark
Arc sveiser
4 Dzeus festene
Rivet pistol
2 hette pins
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra og fjern batteriet fra kjøretøyet. Fjern panseret, grillen, frontlyktene og støtfanger fra Mini og sted bremseklosser bak bakhjulene for å hindre bevegelse.
2

Skjær bort de ytre vinger med en luft meisel, som starter på hjørnet av hette, ca 5 mm fra scuttle panel. Tvers og ned foran A-panel. Leave 5 mm av overflødig metall å trimme bort på et senere tidspunkt. Gjenta prosedyren for den ytre vingen på den andre siden av Mini.
3

Fjern boltene som holder støtdempere på plass med en pipenøkkel, og flytte dem til side. Fjern de to bolter som holder de fremre underramme beslag på plass og deretter kutte ned på midten av den indre vinge. Manøvrere indre-fløyen forsamlingen vekk fra fronten.
4

Løft fronten på bilen med et gulv jack før bilen er ikke lenger hviler på sin forstillingen.
5

Line brace sperrer opp med hullene på forsiden av sub-frame. Fest brace bar til fronten sub-frame med lange bolter og muttere. Markere plasseringen av to hull på begge indre vinger hvor hullene på toppen av seler barer vil møte. Lag hull med en elektrisk drill, og deretter sikre seler barer til de indre vinger med lange bolter og muttere.
6

Plasser glassfiber fronten på Mini, og deretter trimme fronten med vinkelsliper, etter behov. Fest et sett av hengsler på bunnen av den fremre enden, hvor seler stolpene er festet til. Plasser tynn gummi mellom kontaktpunktene for å redusere vibrasjoner.
7

Weld brakettene for Dzeus festene på den indre vinger med en bue sveiser. Bor to hull på hver side av glassfiber front end for de Dzeus festene å passere gjennom, noe som gjør at de oppfyller med hullene på brakettene. Bruk en nagle pistol for å feste festene på glassfiber front end.
8

Sveis de trekantede braketter for panseret pinner i hjørnene mellom scuttle panel og indre ving. Fest panseret pins bort på fronten i det samme området.
9

Senk bilen og fest støtdempere. Male og dekorere fronten som ønsket. Når malingen er tørr, installerer frontlyktene og grillen. Lås fronten ned ved hjelp av hette pins og Dzeus festene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87575.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger