Slik installerer en Turbo Timer

En turbo timer beskytter bilens turbo fra overoppheting etter en økt med hard kjøring. Når motoren er slått av aktiv kjøling opphører, men temperaturen i turbo kan raskt stige uten videre kjøling og forårsake skade fra varm olje eller overdreven sotdannelse. Etter at du er kommet ut av bilen, vil en turbo timer motoren gå på tomgang før turbo er avkjølt. Turbo timere har en liten LCD-grensesnitt som du kan montere på dashbordet og bruke til å justere de forskjellige innstillingene. For sikkerhets skyld har timeren muligheten til å koble til håndbremsen slik at bilen ikke ruller på tomgang. Noen av de verktøyene du trenger vil variere fra bil til bil. Fjern den negative terminalen fra bilbatteriet før du begynner. Du trenger
Flat-head og Phillips skrutrekkere
Drill
Liten borekronen
Utility kniv
Tap-in kontakter
Torx skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn en passende sted på dashbordet der du kan installere tidsur displayet. Se etter Blank-knappen plassholdere eller ubrukt plass i dashbordet konsollen. Når du har funnet en god spot, lirke ut dash komponenter ved hjelp av en flat skrutrekker for å få tilgang til ledningsnettet. Hvis det er nødvendig, bore et hull bak turbo timeren stor nok til å passe ledningene fra timeren gjennom. Du kan bruke dobbeltsidig tape eller neopren for å bidra til å sikre den.
2

Åpne tenning sele. Avhengig av bil, må du kanskje fjerne flere dash eller rattstammen paneler før du kan finne den store haug med ledninger å koble til tenningslåsen.
3

Kontroller at du har fjernet den negative terminalen fra bilbatteriet, deretter fjerne tapen binde ledningene sammen og bruke kranen-in kontakter å spleise de riktige ledningene sammen i samsvar med turbo timeren manuelt. Hvis det er nødvendig, rute ledningene til baksiden av turbo timeren og koble dem til det.
4

Koble turbo timeren til hastigheten signal sensor ved å kjøre strøm ledningen langs baksiden av dashbordet til du finner et hull i brannmuren skiller motorrommet fra interiøret. Hvis du ikke finner et hull, bruke drill på nytt for å opprette en. Mat tråden gjennom hullet og fest den langs omkretsen av motoren for å unngå skader fra varme deler. Finne riktig plassering for speed signal sensor ved hjelp av en koblingsskjema for bilen eller turbo timer instruksjoner.
5

Bruk en tap-in-kontakt for å spleise hastigheten signal wire og turbo timer ledning sammen. Monter dashbordet, koble til batteriet terminalen, og starte bilen. Slå av tenningen for å bekrefte at timeren holder bilen på tomgang og fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85495.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger