DIY Honda Side Markers

Siden markører på Honda din kan lide skade fra en villfaren dagligvare cart eller som følge av en fender bender. Du kan erstatte en sprukket eller skadet på annen måte sidemarkøren med en ny del. Hvis du ønsker å spare penger på bekostning av å ha en forhandler erstatte sidemarkøren, kan du gjøre oppgaven selv. Men trenger du en side markør som matcher bilens årsmodell. Du trenger
Wrench
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Flere Instruksjoner
Front Side Marker
en

Åpne panseret på bilen og sette den støtten bar. Koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen med skiftenøkkel.
2

Finn og fjern skruen som fester fronten markør til kroppen ved hjelp av Phillips skrutrekker. Ta vare på skruen for å bruke senere.
3

Trekk sidemarkøren vekk fra kroppen. Slå lyset stikkontakter ¼ omdreining mot klokken. Trekk kontaktene ut av markør. Sett den gamle siden markør side.
4

Fest lys stikkontakter til den nye side markør. Snu stikkontakter ¼ omdreining med klokken for å låse dem på plass. Sett på sidemarkøren til kroppen med skruen du lagret tidligere.
På siden i Marker
5

Koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen, hvis nødvendig.

6

Finn og fjern skruen som brukes til å feste markøren til kroppen. Denne skruen er i venstre eller høyre hjørne av markør.
7

Lirk baksiden markør ut av kroppen med flat skrutrekker. Plasser flat skrutrekker på den siden hvor skruen var plassert. Separer baksiden markør fra kroppen.
8

slå på lyset stikkontakter ¼ omdreining mot klokken. Trekk kontaktene ut av markør. Sett den gamle siden markør side.
9

Fest soklene til ny bakside markør. Sett venstre side av markøren tilbake i kroppen, og trykk den på plass. Fest markør med skruen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86914.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger