Slik installerer en Jeep Unlimited Hardtop

Jeep Wrangler Unlimited er den første firedørs Jeep Wrangler i tilværelsen. De ekstra to dører la Wrangler å opptre mer som en familie SUV i stedet for en streng off-road truck. Som to dør Wranglers, kan den firedørs Wrangler Unlimited har en hardtop installert på den for å ytterligere beskytte passasjerene mot vær og redusere kjøring støy. Løfte tunge hardtop tar to personer for å løfte, men når det er på det er veldig lett å manøvrere. Du trenger
Jeep Wrangler Unlimited hardtop
Phillips skrutrekker Vis
Flat-skrutrekker
Mer Instruksjoner
en

Snu Jeep Wrangler Unlimited motoren og åpne panseret. Koble den negative batterikabelen.
2

Løft den bakre delen av Jeep Wrangler Unlimted hardtop på den bakre delen av kjøretøyet. Sett inn de seks boltene i sine skiver og inn skruehullene på innsiden av hardtop.
3

Plasser Nylock muttere på den andre enden av boltene som kommer gjennom hardtop og Wrangler side rails. Stram de seks skruene med Phillips skrutrekker.
4

Bruk flat skrutrekker til å stramme de fire gjenger i cockpiten dekselet på hardtop og plassere den på Jeep Wrangler Unlimited cockpit. Plasser gjenger i hullene på Jeep Wrangler Unlimited roll-bar. Stram de fire turn knotter på endene av gjenger.
5

Trykk været stripe på kanten av bakluken. Koble den negative batteriet kabelen og lukk Jeep Wrangler Unlimited hette og bakluke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86431.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger