Hvordan gjør jeg Eksos Louder med vannslange?

Brølet av en motor er en av disse lydene bilkjøring entusiaster elsker, og mangt et hjem hobbyist har tilbrakt aldre prøver å tune og innstille sin bil for å få topp ytelse som kommer med en svært ladet motor. Andre bare ønsker å ta en snarvei og gjøre sine kjøretøy høyere uten melodi opp. Tilpasning eksosanlegg er den enkleste måten å oppnå dette. Hvis du har en glasspack lyddemper, er en snarvei du kan bruke til å bruke vann for å herde de lyddempende glassfiber inni lyddemperen. Instruksjoner
en

Drive bilen nok til betydelig varme opp eksosanlegget. Ca 30 minutter med uavbrutt landeveiskjøring bør være nok til å varme opp lyddemper nok.
2

Forlater kjøretøyet kjører så det er terskel produsere eksos, og sette inn en vannslange i eksosrøret til den når starten av glasspack din.
3

Slå av vannet på, og la den gå i cirka tre sekunder, og deretter fjerne slangen fra eksosrøret. Dette fører til en reaksjon i glassfiber inne i lyddemperen, slik at det stive og mindre i stand til å absorbere lyd. Prøv å ikke la vannet krype opp i eksos-systemet, som det vil reagere med eksos og rust systemet.
4

Kjør kjøretøyet for en annen 20 til 30 minutter å fortsette å produsere eksos som vil skylle noen vanndamp ut av eksosanlegget. Vanndamp vil korrodere din eksosanlegg og kan også sive inn motoren din, etser deler der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84295.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger