2003 Ford Explorer vil ikke skifte Back Into Park

The Shifter i bilen kan slutte å virke for en rekke årsaker , og det kan noen ganger være vanskelig å diagnostisere årsaken . I 2003 Ford Explorer , hvis shifter nekter å flytte tilbake til Park stilling , vil du være i litt av et dilemma - ute av stand til å stoppe bilen . Hvis dette skjer, kan du fikse Shifter med noen enkle prosedyrer som kan gjennomføres fra førersetet. Instruksjoner
en

Vær sikker på at foten er fast på bremsepedalen , og at nøkkelen er satt helt inn i tenningslåsen. Det må også være fullt slått til " RUN "-stilling.
2

Rengjør området rundt og på girspaken . Hvis girspaken ikke fungerer , kan det være fordi det har akkumulert skitt , skitt eller klissete , og kan ikke flytte ordentlig tilbake i parken.
3

Remote konsollen paneler rundt shifter for å se om det er noe fast på innsiden som hindrer deg fra å flytte det inn i parken posisjon.
4

Trykk og hold overstyringsbryter som du flytter girspaken tilbake i parken . Fortsett å bruke denne knappen til shifter kan være fullt reparert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86412.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger