Hvordan Oil en AEM Cold Air Intake

Installere en ettermarkedet inntak er en populær modifikasjon til å gjøre til noen bil på grunn av de enkle hestekrefter gevinster samt økt kjørelengde. Men noen ganger kan vedlikeholdet synes vanskelig. En enkel måte å holde et AEM kald luft inntak i god form, skjønt, er å olje det. Med dette enkle vedlikeholdet, kan du holde inntaket knirkefritt og filtrering riktig. Du trenger
AEM filter olje
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Smøre filter
en

Finn filter. Følg slangen som fører fra spjeldhus til filteret.
2

Løsne slangeklemme som holder filteret på inntaket slangen ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Ta ut filteret og legg det til side.
3

Hell vann i inntaket fra innsiden og ut ved hjelp av en slange. Dette vil løsne og fjerne smuss eller rester fra filteret kroppen, så ta deg tid til å gjøre det riktig.
4

Plasser filteret til siden og la det lufttørke når alle av sedimentet har blitt fjernet.
5

Ta olje levert i olje-kit og spray det på utsiden av filteret når det har tørket. Strøk på overflaten, men ikke suge den, ellers olje kan forurense motoren.
6

Rist av overflødig olje fra filteret, og sett filteret på inntaket slangen med slangeklemme og flat skrutrekker . Filteret er nå oljet og klar for en annen 5000 miles eller så bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/94960.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger