Hvordan Tie Car Carrier stropper

Bilskip eller taket poser legges lagringsplass du kan feste til taket av bilen for å oppbevare ekstra bagasje eller utstyr. Brukes vanligvis i løpet camping turer eller ferier, kan de pakke mye punch for oppbevaring når det gjelder å være i stand til å oppbevare en stor mengde utstyr. Den avgjørende skritt for kurset er å sørge for at utstyret kommer til din destinasjon med deg ved å feste holderen korrekt. Knytte stroppene eller bruke et klipp system er ikke vanskelig, og når det gjøres riktig, vil bli gjort på et blunk. Du trenger
Car carrier
Strap sett eller stropp og klipp sett
Vis flere instruksjoner
en

Sentrer oppbevaringspose eller bærer på taket av kjøretøy. Pass på at du har klaring på sidene for å jobbe og enheten ikke forstyrrer dørene åpnes eller lukkes. Et fullt pakket carrier fungerer best hvis det er en soft-sided container, så sørg for å pakke den full eller ta opp ekstra plass med polstring for å fylle det ut så det festes riktig. Hardt skall beholdere har ikke dette kravet, som utvendig er et solid skall og beholder sin form enten fulle eller ikke.
2

Fest stroppene rundt takrails hvis kjøretøyet har et skinnesystem . Sett skinnen stroppen under skinnen deretter tilbake gjennom løkken for å danne en slip knute. Ta den øverste stroppen som festes til posen selv ned for å møte rail stroppen og fest dem sammen med slutten klipp. Gjenta på den andre siden og ved den andre ende, slik at du har alle fire stropper festes sammen og festes til skinnen, men ennå ikke strammet. Starter på fronten driver hjørnet, stram taket stroppen og jernbane stropp slik at klipp resten sted over skinnen, men ikke på toppen av transportør. Flytt til passasjersiden og gjenta. Gjør dette for alle fire stropper til de er jevnt justeres. Pakk haler rundt stroppen og danner en løs slip knute for å holde den fra å flakse når du kjører.
3

tråden en stropp gjennom bilen ved å kjøre den i førerdøren og ut passasjersiden, deretter løfte stroppene for å møte den øverste stroppen kommer ned fra taket bag. Klippet dem sammen, lukke dører for kjøretøy gjør at det ikke er slakk i bunnen stropp og stram som i trinn to. Denne metoden bygger på en bil uten rail system og stropper som festes sammen i stedet for klipp på bilen hylle. Trikset er å sørge for den nederste stroppen er ikke slakk, men det er nok spille for å åpne og lukke dørene på bilen.
4

Finn en hylle inne i døren til vehcle for klippet system . Metallklipsene vil gli på plass langs døren hylle. En liten klemme som festes til døren avsats og strammes med en liten lysbilde spenne på stroppen for å stramme den på plass. Træ stroppen gjennom klipsene på alle fire ender. Sett klippene på plass på bilen og lukke dører for kjøretøy. Trekk i stroppen stramt og knyt en løs halvstikk-knute på toppen av klippet. Sett halen slutten av stroppen opp gjennom spennen på stroppen og dra stram, slik at alle fire stropper er jevnt strammet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86165.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger