Gass Buster Hydrogen Generator Informasjon

Gass buster hydrogen generator har blitt en fellesbetegnelse for alle elektrolyse-enheter brukes til å produsere hydrogen til bilen din. I 2011, det er en varm debatt i bilverdenen som om disse enhetene faktisk fungerer. Funksjon

Teorien bak enheten er at du kan produsere hydrogen fra vann. Vann har to hydrogenatomer og et oksygenatom i hvert molekyl. Ved å sette to elektroder i vannet og bruke en spenning, kan du skille disse atomene. Hydrogen, i form av gass, går til den positive elektroden og oksygen til negative.
Krav

Noen produsenter hevder at så mye som 2 liter per minutt av av hydrogen kan produseres med så lite som 20 ampere. De hevder at du kan øke din gass kjørelengde med så mye som 25 prosent ved hjelp av en gass buster typen generator. Denne økningen kommer ikke bare fra hydrogen i seg selv, men fra det faktum at du kan kjøre bilen på en slankere gassblanding som også reduserer bensinforbruket.
Warning
< p> Du kan ikke få de resultatene du er ute etter ut av generatoren. Det første problemet er at hydrogen forbrenning kan føre til at sylinderveggene til å bli sprø. Du kan også finne at gassen buster generatorer trenger mer ampere enn din kan lett kan gi, for å gi nok strømstyrke, enten vann vil koke eller ledningene til generatoren blir rødglødende
Insight.

Du vil møte mange utførelser for disse generatorer på markedet, må du undersøke før du kjøper. Hvis ledningene ikke er tilstrekkelig eller det er noen andre design feil, vil du bare finne ut etter at du har installert enheten på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96512.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger