Hvordan lage en Chevy Eksos Louder

Det er bare to måter å gjøre en Chevrolet motorens eksos høyere: på riktig måte og på feil måte. Hvis noen har noen gang fortalt deg at alt du trenger å gjøre er å bore hull inn i skjerf eller eksosrør, eller klipp av eksosanlegget helt, fortalte de deg på feil måte. Den riktige måten er å erstatte din lager skjerf, og det er betydelig lettere å oppnå. Du trenger
Automotive jack
Jack står
Chalk
Bajonettsag med metall sagblad
2 eksos u-bolter
en Isolerglasser skjerf
3/8 tommer kjøring socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bilen eller lastebil og støtte chassiset på bukker. Plasser jack under bilens eksospotte og øke kontakten til det bare støtter lyddemperen.
2

Hold glass pakke skjerf opp til bilens lager lyddemper. Ta den kritt og lage et merke på rørene av lager lyddemperen ved endene av rørene av glass-pakken lyddemperen. Lå glass pakke skjerf på gulvet ut av veien og deretter måle to fingre mot bestanden skjerf fra kritt merkene du har gjort på eksosrøret. Merkene nærmere aksjen lyddemper er linjene du vil kutte.
3

Kutt eksosrøret med bajonettsag på linjene du har tegnet i det siste trinnet. Når aksjen lyddemperen er fri for eksosrør, senk den ned på bakken og ta den fra undersiden av bilen eller lastebil.
4

Slide ene enden av glass pakning skjerf over fremre eksosrør til den andre enden av lyddemperen kan smettes inn på baksiden eksosrøret. Sentrere glasset pakke lyddemperen slik at det ikke er noen hull synlige gjennom eksosrøret. Installer eksos U-boltene på forsiden og baksiden av lyddemperen. De vil passe over glasset pakke skjerf inntak og utløp rør og er sikret på plass ved å installere U-bolt nedre braketten over gjenger og deretter kjører de medfølgende muttere på gjengene.
5

Stram eksosen U-bolter ned med pipenøkkel inntil nøtter kan ikke dreies videre. Dette vil hindre eksos lekkasjer og fullføre lyddemper installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87135.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger