Slik installerer veltebøyler i Unibody Biler

De fleste moderne biler bruker en unibody design for chassiset. I stedet for en rammekonstruksjon, hvor karosserideler er boltet til en separat struktur (rammen), og kombinerer og er selvbærende chassis med en del av kroppen. En veltebøyle er en enkel enhet som bolter inn i området bak forsetene og er en vanlig oppgradering på biler som er modifisert for mer ytelse. En veltebøyle gir ekstra sikkerhet i tilfelle en roll over og kan også tjene til å stive av kabinettet ved oppkvikkende det. Du trenger
Socket sett og skralle
Barberblad
Elektrisk drill
Drill bits
Floor jack
Jack står
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern forsetene. Denne fremgangsmåten vil variere avhengig av merke og modell, men vil innebære skyve setet tilbake for å få tilgang foran bolter. Fjern boltene med en stuss og skralle. Skyv setet fremover for å fjerne de bakre boltene med kontakten. Koble setebeltet fra setet, hvis det er nødvendig. Sett setene til side.
2

Fjern baksetene. Nesten alle veltebøyler vil kreve at de bakre setene fjernes fra baksiden av kjøretøyet, så lenge som veltebøylen blir brukt. De fleste veltebøyler bolt i gulvet og har tannregulering som strekker seg tilbake og bolt til metallplater under baksetene.
3

Plasser roll bar på baksiden av bilen hvor det vil boltes ned. Veltebøyler er utviklet spesielt for bilen at de blir installert på, så de flate montasjeplater av veltebøyle vil korrespondere med områder av bilen hvor de kan installeres.
4

Plasser roll bar på toppen av tepper hvis du kommer til å være installere veltebøylen over teppet. Lag et merke på teppet hvor bolten på hullene på undersiden av veltebøylen er plassert. Fjern veltebøyle. Lag et hull i teppet. Trekk teppet opp. Lag en tilsvarende hull i lyddemermatter under teppet.
5

Trekk teppet og lyddempende opp slik at du kan bore metallplater. Plasser roll bar tilbake i bilen så baser av baren er på bart metall. Markere hvor hullene i veltebøylen er lokalisert.
6

Fjern veltebøylen fra bilen. Bore et pilothull i senteret av merket som ble gjort i trinn 5 med bormaskin. Forstørre hullet med passende størrelse borekronen, slik at boltene vil passe gjennom det. Bore så mange hull som det er skruehull i basene veltebøylen.
7

Sett teppet. Hvis du ikke bruker teppe under roll bar, hopper du over dette trinnet. Plasser roll bar i bilen så hullene i baser på linje med hullene som ble boret. Skyv bolter gjennom hullene.
8

Fest mutterne på boltene fra motsatt side av bilen. De nederste ben av veltebøyle vil trolig bolt til gulvbord. Du må kanskje jekke opp bilen for å installere mutterne på bunnen. Stolpene som strekker seg til den bakre vanligvis bolt til den indre side av bakhjulet Arch. For å få tilgang endene av boltene, kan det hende du trenger å jekke opp bilen og fjerne bakhjulene. Skru på nøtter, installere de riktige skiver og backing plater. Stram mutterne med en socket og skralle. Installere forsetene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96402.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger