Hvordan lese Air Fuel Ratio

The luften drivstoff rasjon brukes i biler for å finne ut hvor mye luft inntaket bør kombineres med bensin for å tenne motoren. Selv om det er nesten umulig å bare vite dette tallet bare ved å se på bilen, kan du overvåke og lese informasjon gjennom bilens ombord datasystem. Nesten alle moderne biler har dette systemet er bygget inn i bilen, og den kan lese omtrent alle system på bilen. Heldigvis har du tilgang til dette datasystemet, som kommer til å fortelle deg nøyaktig hva din air fuel ratio er. Du trenger
OBD1/OBD2 til USB-kabelen
Owners manual
Installasjon av programvare CD
Laptop
Vis flere instruksjoner
en

Åpne din eierne manualen. I manualen står det om datamaskinen utgang på bilen er OBD1 eller OBD2. Det er en liten forskjell i tilkobling, så det er viktig å vite dette når hooking opp bilen til datamaskinen.
2

Koble enten en OBD1 eller OBD2 til USB-kabelen inn i forbindelse porten på bil. OBD-porten ligger vanligvis under rattet, selv om det kan være lurt å også sjekke denne informasjonen i brukerhåndboken.
3

Sett inn programvare-CDen inn i CD-stasjonen på datamaskinen , og følg deretter instruksjonene i installasjonsveiviseren å fullt installere programvaren.
4

Koble USB-enden av kabelen inn i en USB-port på datamaskinen, og deretter starte installasjonsprogrammet. Når den er åpen kan du velge "Air Fuel Ratio" for å vise informasjon på skjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86213.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger