Hvordan Wire en PowerLine Inverter

PowerLine vekselrettere konvertere likestrøm til vekselstrøm makt. Disse enhetene er nyttige for å drive TV-er og bærbare datamaskiner i en bil eller andre kjøretøy. Den PowerLine selskapet gjør et bredt spekter av strøm vekselrettere. De vanligste modellene er 75-watts og 200/400-watt enheter. De plugger inn en bilens 12-volts tilbehør plugg. Det er mulig å fastkoble denne type inverter til bilens elektriske system akkurat som alle andre store makt inverter. Trikset er å vite hvilken ledning til å koble der. Du trenger:
Wire cutters
Wire strippere
Vis flere instruksjoner
en

Plasser PowerLine omformeren på stedet der du skal bruke det. Sikre at det er trygt og ikke kan bevege seg. Dette bidrar til å redusere brannfare og elektriske støt.
2

Sjekk hva slags likestrøm elektriske kontakten er til stede på strøm inverter. Hvis omformeren har 12-volts tilbehør plugg, og koble den inn i bilens auto tilbehør jack. Hvis omformeren ikke har et tilbehør plugg, og koble en svart negative ledningen til den negative terminalen på omformeren. Bruk av wire strippere å strippe 1/2 centimeter isolasjon av av endene av hver ledning før du kobler endene til inverter terminaler. Koble den andre enden av den svarte kabelen til kjøretøyets ramme. Dette fungerer som et bakken.
3

Koble en røde kabelen til den positive terminalen av kraften inverter. Deretter kobler du den andre enden til den positive terminalen på bilbatteriet. Gjør dette ved hjelp av en alligator klemme eller annen wireklammer å holde ledningen på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86725.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger