Slik installerer du en Jeep Hitch

Har du noen gang ønsket å trekke en liten tilhenger bak din Jeep Wrangler? Enten det er for arbeid eller lek, og legger en trekkrok er en billig måte å øke verdien og allsidigheten til Jeep din. En rammemontert stikk er mye sterkere enn en tradisjonell støtfanger-pull oppsett. Installere et stikk kan virke komplisert og vanskelig. Følgende trinn vil gjøre installasjonen går raskt og problemfritt. Du trenger
Ratchet og socket sett
skrutrekker
Torx-bit set
Hitch kit
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdekselet støtfanger endestykker på hver side av støtfangeren bak. Det er to skruer på toppen og tre skruer på undersiden.
2

Fjern de seks boltene som holder støtfangeren på Jeep. Fjern støtfangeren ved å trekke den mot deg, og sett det til side.
3

Installer boltene som fulgte med stikk kit gjennom den bakre tverrbjelken på rammen slik at boltene stikke ut til den bakre del av kjøretøyet. Dette krever tålmodighet. En magnetisk verktøyet hjelper holde bolter på plass.
4

forsiktig installere stikk på boltene i kryss-medlem. Installer skiver og muttere på boltene og stram dem ned.
5

Sett støtfangeren på tverrbjelken på toppen av den nylig installerte rammen stikk. Monter boltene gjennom stikk, da støtfangeren inn i rammen. Stram ned alle boltene.
6

Installer plast støtfanger endestykker med fabrikken skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95366.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger