Hvordan Heat Wrap Eksos

Heat wrap er en type elastisk stoff tape som er utformet for å redusere temperaturen på deler av et kjøretøy som vanligvis bli varmt. Det kan kveiles rundt eksosrøret selv eller overskriftene. Ved å redusere varmen på bilen eksosanlegg ved hjelp av varme wrap tape, senker du temperaturen i motoren, noe som øker ytelsen. Heat wrap er tilgjengelig til enhver auto forsyning butikken. Du trenger
Avfetting renere
Rag
maskeringstape
Bucket
Vann
Heat wrap
2 slangeklemmer
Skrutrekker
Høy temperatur silikon maling

Vis flere instruksjoner
en

Rengjør hele utsiden av eksosrøret med en avfetting renere og en fille for å fjerne alle spor av smuss, olje og fett som kan forstyrre den varme wrap tape. Du ønsker kanskje å fjerne røret fra bilen for å rydde og pakke den.
2

Place maskering tape over alle hullene i eksosrøret, samt slutten.

3

Fyll en bøtte trekvart full av vann og sett den rullet varme wrap tape i vannet. La den suge til tape er helt fuktig.
4

Plukk opp den ene enden av den våte varme wrap tape og legg den i den ene enden av eksosrøret. Pakk tape hele veien rundt røret en gang før den overlapper begynnelsen kanten av båndet.
5

Wrap varmen vikle rundt eksosrøret igjen, denne gangen overlappende det forrige laget ved en firedel av en tomme. Trekk båndet tett som du pakke den.
6

Fortsett innpakning på denne måten til du kommer til andre enden av eksosrøret. På den siste wrap, overlapper den endelige stykke tape en gang, akkurat som du gjorde med den første wrap.
7

Wrap en sirkulær metall slangeklemme rundt eksosrøret og plassere den over tape på ender der du startet. Trekk den frie ende av klemmen gjennom det gjengede hullet i den andre siden og med en skrutrekker for å stramme slangeklemme på plass. Gjenta prosessen for å installere en annen slangeklemme over siste wrap
8

La varmen wrap tape tørke i 24 timer;. Deretter bruke en høy temperatur silikon spray maling på utsiden av båndet. Påfør et tykt lag slik at alle deler av båndet er dekket i maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84339.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger