Tint Installasjon

Vipper vinduene på bilen din, spesielt hvis du bor i den sørlige delen av USA eller ørkenen sørvest, er nesten en nødvendighet for å holde deg komfortabel i den stekende sommervarmen. Solens harde stråler i disse områdene vil også ødelegge interiøret i bilen din. Mange butikker tint vinduer, men det er også et DIY prosjekt som du kan oppnå med litt tid, krefter og tålmodighet. Du trenger
Glass-rensing løsning
Lofri håndklær
Razor skraperbladet
Plastic card-type skraper
Tape
X-acto-type barberhøvel kniv

Vis flere instruksjoner
en

rengjøre vinduet grundig. Bruk en løsning av vann og 6-8 dråper oppvaskmiddel i en sprayflaske. Kommersielle vinduet tint med rengjøringsmiddel spray er også tilgjengelig. Spray vinduet og rengjør med lofri håndkle. Spray vinduet igjen og gå over glasset med høvelen til å fjerne alle innebygde rusk, tørk en gang til med håndklær.
2

Rull opp vinduet og legge farge på utsiden av vinduet med liner vendt ut. Skjær filmen en tomme større enn vinduet hele veien rundt ved hjelp av barberhøvel kniv.
3

Spray innsiden av vinduet rikelig med såpe og vann.

4

Skill klart liner fra tint. Sett et stykke tape på begge sider av den fargetone til å trekke og hjelpe separere de to lagene. Gjør dette på et fast, plant underlag slik at fargetone ikke kaste tilbake over på seg selv. Hvis dette skjer, er tint ubrukelig. Spray tint rikelig med såpe løsning på den siden som duken var på.
5

Sett farge på den våte bilvinduet. Den våte fargetone og vinduet vil tillate deg å skyve den på plass uten fargetone stikker. Så snart den er på plass, starter på toppen og nalen oppløsningen ut med den harde plastkort. Når du er nær kantene, trim fargetone nøyaktig til vinduet dimensjoner med høvelen kniven og finish squeegeeing ut væsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87136.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger