Hvordan legge Horsepower til 6,0 Ford Diesel Trucks

Den 6,0 Ford Powerstroke turbo diesel er en fantastisk motor som er robust og full av kraft. På lager trim er det perfekt for mange mennesker, men for andre, det er mer å være ønsket. Heldigvis er de 6,0 en perfekt plattform for å endre og øke hestekrefter og dreiemoment. Mange av de oppgraderinger som du kan utføre på lastebilen er relativt rask og enkel, og legge mye strøm. Du trenger
Air Intake
Eksossystem
Chip eller tuner
Oppgradert turbolader
Vis flere instruksjoner
en

Bytt aksjen luften boksen med en kald luft inntak. Dette vil gi rom for en tettere luftinntak kostnad for å komme inn i motoren og vil lett øke hestekrefter og dreiemoment på motoren.
2

Bytt aksjen eksos med en ettermarkedet en. Aksjen eksos er liten i diameter og er svært restriktiv. Ettermarkedet eksos er større i diameter og tillate mer eksos å strømme ut av motoren, som til slutt vil tillate turboen å spinne på et høyere hastighet for å øke makten.
3

Flash motoren kontroll enheten slik at den øker turbotrykk og justerer timing og bensininnsprøytning. Dette er veldig enkelt å gjøre og er rask. Bare kjøpe en "tuner" fra en ettermarkedet leverandør og koble den opp til din OBD diagnostisk port og gå gjennom kommandoene på tuner. Du kan velge en "performance"-modus, og også gå tilbake til lager-modus når du ønsker å spare drivstoff.
4

Oppgrader turbo når de tidligere oppgraderinger fortsatt ikke har gjort det for deg. En oppgradert turbo vil gi rom for mer luft inn i motoren, noe som vil øke hestekrefter og dreiemoment. Oppgradering turboladeren er litt mer involvert i form av installasjon, men er overkommelig med litt kjennskap til automotive systemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83501.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger