Slik installerer Tube Fenders

Tube fendere er forsterket fendere som er ideelle for off-road bruk og for biler som skal kjøres grov. Jeeps og andre off-road kjøretøyer bruker ofte tube fendere for ekstra beskyttelse. Alle bilene har litt forskjellige hook-up systemer, så fjerner utstyret fra under panseret vil være forskjellig for hver bil og krever ulike verktøy. Imidlertid er fremgangsmåte til fjerning av utstyret for å nå de fendere i utgangspunktet den samme. Du trenger
pipenøkkel
Wrench
Tenger
skrutrekker
Tube fendere
arbeidshansker
Drill
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret. Koble fra minuspolen på batteriet da den positive terminalen med en pipenøkkel. Koble fra alle slanger som fører til luft induksjon system og alle ledningene som går til sikringsboksen. Ta ut batteriet, luft induksjon system og sikringsskap fra bilen.
2

Koble ledninger og slanger som fører til vaskemaskin pumpe motor med en tang. Unbolt vaskemaskinen pumpe og vaskemaskin flaske fra fendere med pipenøkkel. Fjern begge elementene fra under panseret og sett dem til side. Ta ut batteriet skuffen med en skrutrekker.
3

Fjern eventuelle brannmur støtter koblet til fendere. Fjern utslipp fra systemet inne i hetten. Fjern horn forsamlingen.
4

Bruk en pipenøkkel til å skru fra hverandre opprinnelige fendere fra sidene av bilen. Vanligvis er de fendere knyttet til brannmuren og grille.
5

Place de nye rør fendere på plass etter å ha fjernet de opprinnelige fendere. Koble fendere til grillen, brannmuren og pipen. Sett det nye batteriet skuffen mellom den ytre delen av fender og den indre fender og skru den på plass.
6

Bor hull i fender å feste sikringsboksen og vakuum beholderen dersom de ikke er pre-boret inn i fender.
7

Installer spylervæske flasken, sikringsboksen og vakuum beholderen. Koble pumpen motor. Installer horn montering og utslipp system. Koble til alle elektriske og slange linjer. Sett inn batteriet igjen og luften induksjon system. Koble til alle ledninger så batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85666.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger