Slik tilpasser en S10 Pickup

The Chevy S-10 er en av de lengste solgte og mest populære lastebiler for Chevrolet. På grunn av denne populariteten, har ettermarkedet entusiaster gjort sine S-10s passer deres personligheter. "Smelle" eller snu lastebil inn i en "low rider", for eksempel, har nylig filtrert om det europeiske tuner bilen markedet og har funnet et hjem med lastebil entusiaster. Du trenger
Senkesett
lav-profil dekk
Air ride system
Dra blokker
Chevy small-block V8-motor (valgfritt)
Vis flere instruksjoner

en

Installer senke fjærer for å senke suspensjon. Senkesett kan hjelpe deg å slippe den totale høyden av din S-10 3 inches i front og 4 inches i baksetet. Ikke bare gjør dette bidra til å senke bilen, vil det redusere hjulet godt gap (mengde plass i hjulet godt), og det vil hjelpe når du kutter svinger forbedring ved å senke lastebiler tyngdepunkt.
2

Installer lavere profil dekk. Bredere dekk gjør den totale diameter av dekket mindre, noe som gir den S-10 enda nærmere bakken. Dette gjøres vanligvis på samme tid ettermarkedet felger er montert på kjøretøyet. Selv om nye felger er ikke nødvendig å senke bilen, de vanligvis ser bedre, er lettere enn lager og se bedre ut på senkede biler.
3

Erstatt fabrikken sjokk med tilpassede air ride system. Air Ride sjokk tillate deg å senke bilen og heve bilen med trykkluft. Dette er ofte referert til som "bagged" siden sjokkene er gummi blærer. Dette er den ultimate måten å redusere S-10 samtidig holde den kjørbar på byens gater.
4

Installer dra blokker. Dra blokker montere rammen av S-10 og gi et gnistregn når du senker luft sjokk. Vintage lavere ryttere faktisk syklet på sine rammer for å skape gnister, men ved hjelp av dra blokker vil forhindre skader som ridning på rammen kan føre til at S-10. Disse bør bare brukes på biler som er utstyrt med air ride system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95169.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger