Hvordan erstatte en kabel på en Slitt Winch

Hvis kabelen på vinsjen er slitt eller utslitt, kan du kjøpe en ny kabel og installere det selv. En vinsj er en enhet som er montert på et kjøretøy, og brukes til å vinsje et kjøretøy når du er i blir sittende fast eller trengte off-road. Vinsjer brukes også for snøploger og annet tilbehør. Det er ulike vekt rangeringer for vinsjer, avhengig av kjøretøyets vekt. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Skinnhansker
Vis flere instruksjoner
en

Slipp rundt trommelen ved å trykke på utløserknappen på siden av vinsjen med hånden.
2

Noter hvor kabelen kommer inn i vinsjen før du drar ut kabelen til vinsjen. Trekk i vinsjkabel med hånden. Hold trekke til hele kabelen er ute av vinsjen.
3

Ta kabelen anker braketten med en umbraconøkkel. Dette vil koble enden av kabelen fra fair-ledelsen i vinsjen.
4

Installer den nye kabelen til vinsjen på samme måte den gamle kabelen ble fjernet. Fest kabelen anker braketten og trekk til unbrakonøkkel skruen.
5

Plasser den nye kabelen spolen i en posisjon som gjør at vinsjkabel å slappe ordentlig uten å bli bundet opp. Skyv et stykke rør gjennom spolen på den nye kjeden for å hjelpe kabelen slappe mer jevnt. Du kan støtte røret ved hjelp av to blokker hvis tilgjengelig. En annen person er anbefalt å holde kabelen fra spinning av snellen til raskt.
6

Engage utløserspaken tilbake på plass på vinsjen. Ta tak i ny vinsj kabel og hold den med hendene. Pass på at du er iført skinnhansker.
7

Tillat vinsjen å avvikle vinsjkabel mens samkjøre kabelen omtrent en fot bort fra vinsjen. Vind opp kabelen opp helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95378.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger