Hvordan lage en motorsykkel Throttle Lock

Mange touring motorsykler nå kommer standard med en elektronisk cruise control, også kjent som gassperren. Denne cruise control tar belastningen av håndledd og hender under lengre highway ritt ved å låse motorsykkelen til en spesifisert hastighet. Redusere belastning på håndleddet på eldre motorsykkel med en gjør-det-selv throttle lås. Ting du trenger, Elektrisk tape
Liten hylle monterer
Aluminum stropp
Allen hodet bolt
Låsemutter
Rubber O-ringene
Vis flere instruksjoner
en

Klipp et stykke perforert stropp aluminium til 3 til 4 inches lang, med bolt cutters av metall hagesaks. Pass på at hullene vil romme en liten bolt. Hvis ikke, kan hullet nærmest ene enden bores ut.
2

Fest perforert aluminiumsstripe en liten 90-graders hyller mount. Bruk gummi O-ringer og en selvlåsende mutter for å sikre bevegelsesfrihet fra perforert stripe.
3

Pakk den andre enden av perforert aluminium stripe med elektrisk tape til den vil " stick "mellom gasshåndtaket og spjeldhus.
4

Fest den lille hyller festet til gass sidespeilet ved å fjerne speilet og bolting den ned igjen med hyller mount mellom fjellet og speil.

5

Få en motorsykkel til en behagelig hastighet og inngi aluminiumslisten mellom gasshåndtaket og gasspjeld. Dette vil holde gassen i en komfortabel åpning inntil du manuelt koble gassperren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83431.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger