Hvordan å programmere en Keyless Entry -sender for 2001 Jeep Cherokee

programmering nøkkelfri adgang fjernsenderene til 2001 Jeep Cherokee ikke kan gjøres hjemme og krever at du gjøre en avtale med en Jeep forhandler til å gjøre jobben for deg. Å ha nøkkelfri adgang installert i bilen din er mer enn en luksus. Det er en verdifull sikkerhetsfunksjon som inkluderer en panikkalarm som avgir en alarm fra Jeep mens blinkende lykter og også lar deg angi din bil uten å måtte rote med tastene mens du er i en tilstand av panikk . Instruksjoner
en

Ring din lokale Jeep forhandler og planlegge en avtale for å få nøkkelfri adgang senderen programmerte til din 2001 Jeep Cherokee . Spør hvor lang tid prosessen vil ta , slik at du kan ordne din tid deretter.
2

Bring alle nøkkelfrie oppføring fjernsenderene med deg til avtalen slik den forhandleren kan programmere dem alle i løpet av denne avtale. Jeep forhandler bruker en spesiell datamaskin for å koble hver keyless entry fjernkontroll med din Jeep Cherokee .
3

Sjekk alle nøkkelfrie oppføring fjernkontroller før avreise forhandleren for å sørge for at de alle arbeider med kjøretøyet . Når jeg prøver ut fjernkontrollene , sørg for å prøve hver knapp på hver fjernkontroll. Dette forhindrer deg fra å komme hjem og finne ut at en av funksjonene på en av fjernkontrollene ikke fungerer, og måtte gjøre en annen avtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95631.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger