Hvordan lage en kald luft inntak for en 2001 Expedition

Ford Expedition er en sport utility vehicle (SUV) som først ble utgitt i 1997 som en konkurrent til Chevrolet Suburban. The Expedition leveres med to forskjellige motor alternativer, som begge har åtte sylindere. Den minste av de to (4.6L) tilbyr en gjennomsnittlig 260-hestekrefter basen. Det er ikke så ille, men med et større kjøretøy, trenger du en masse hestekrefter. Jo større motor (5.4L) skyver hestekrefter enn 300. Legge en kald luft inntak til enten motoren vil gi det enda mer hestekrefter, om en 10 prosent økning. Gjør din egen kald luft inntak er en billig måte å øke Expedition ytelse. Du trenger
tre slangeklemmer
Cone filter
Expedition inntak slangen
Gummiforing
varmeskjold
skrutrekker
Ratchet
Bolt
Nut

Vis flere instruksjoner
en

Slip et varmeskjold over inntaket slangen slik at den vender mot rette enden av inntak slangen.
2

Koble en kjegle luftfilteret til det lange, rette parti av ekspedisjonen inntaket slangen med en av slangeklemmer. Bruk en skrutrekker til å stramme klemmen før det sikkert fester på inntaksslangen.
3

Fest varmeskjoldet til kjegle filter med en mutter og bolt som passer inn i begge boltholes på hver komponent. Dette vil sikre at varmeskjoldet ikke beveger seg.
4

Koble den lille forbindelse røret til enden motsatt kjegle filter. Fest den med de resterende slangeklemmer. Finn det lille hullet på den lange inntaksslangen og presse en gummimaljen inn i den til den klikker på plass. Det er her lufttemperaturføleren vil gå når du installerer kald luft inntak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85477.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger