Slik fjerner de Bafler Fra en Softail Eksos

De fleste motorsykler ikke skipet med den type høyt eksos med hvilke merker som Harley-Davidson har blitt synonymt. Ennå "loud pipes redde liv" har blitt et vanlig uttrykk som brukes i motorsykkel samfunnet, hvor ofte eksos oppmerksom på en motorsykkel er høyere og mer iøynefallende enn horn som kommer standard med sykkelen. Dette høyt eksos tone er et resultat av en enkel operasjon du kan utføre hjemme med noen grunnleggende verktøy, noe som gjør turen høyere og mer problemfri som du tiltrekke seg oppmerksomheten til bilistene og andre motorsyklister på veien. Du trenger
Basic socket satt
Metal-cutting borekronen
håndholdt drill
Vise eller metallarbeider stå
Vis flere instruksjoner
1 < p> Bruke brukerhåndboken for å finne boltene som monteres eksosen til rammen og topplokk av motorsykkelen. Hver sykkel er annerledes i denne forbindelse.
2

Sett din motorsykkel på stativ sin slik at den ikke vil falle over mens du arbeider på den.
3

Fjern eksosanlegg fra motorsykkelen ved å fjerne eksosen festeboltene med en kombinasjon eller pipenøkkel.
4

Dekker ditt skrustikke eller metallarbeider stativ med butikk filler, papirhåndklær eller annet mykt materiale for å holde krom overflaten av eksos mot riper og bulker. Klem eksos i skrustikke eller stå.
5

Installer en metal-cutting borekronen 3/8 eller 1/2 tommer i størrelse på din håndholdte drill. Bore gjennom den første klaff på Lyddemperen deretter den andre. Ikke bor gjennom alle de eksos baffles eller komprimering av motoren vil lide, som krever en forgasser rejet.
6

Fjern eventuelle metallspon eller biter fra slutten av lyddemperen. Bruk en kombinasjon eller pipenøkkel til å feste eksos til motorsykkelen ramme og topplokk. Kontroller at alle bolter er strammet til dreiemoment spesifikasjoner funnet i brukerhåndboken, og deretter starte opp sykkelen og lytte til den nye, lav og høyt eksos.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83786.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger