Slik installerer en Injen Cold Air Intake på en RSX

The Injen Cold Air Intake system for Acura RSX er ytelsen oppgradering som vil øke hestekrefter og dreiemoment. Oppgradering lager luft boks med dette kald luft inntak vil bringe kaldere luft til motoren raskere, noe som betyr at motoren vil kjøle raskere og hjelpe deg å gå raskere, raskere. Denne prosessen er moderat enkelt, men kan ta opp til tre timer, så sett av litt tid til å oppgradere RSX. Du trenger
injen kald luft inntak kit
Tenger
skrutrekker Vis
Saks
Flere Instruksjoner
en

Åpne din RSX hette og lokalisere aksjen luften boksen. Den store, sort hus er lett å få øye på. Bruk tang til å klemme ned på den store inntak slangen og fjerne det. Fjern den mindre slangen også. Koble temperaturføler ved å fjerne sitt klipp og trekke den av.
2

Bruk en skrutrekker til å løsne luften boksen klemmen fra spjeldhus av kjøretøyet. Skru fra hverandre tre boltene som fester luften boksen til spjeldhus og trekk aksjen luften boksen av. Ta den siste bolten som fester luftinnløpsrøret til radiatoren. Fjern luftinnløpsrøret.
3

Fjern frontruten reservoaret ved å trekke den gule og blå plugger fra sine motorer. Fjern reservoaret tanklokket ved å trekke den av. Fjern de tre boltene som holder reservoar på plass og fjern reservoaret. Fjern de to reservoarbergarter motorer ved å trekke godt ned.
4

Sett de tre gummituter inn i Injen tanken som kommer med kald luft kit. Sett på motorene på den nye tanken og kuttet en fire av fem-tommers hull i hjulet godt hvor reservoaret vil sitte.
5

Koble den nye reservoar med vibra-mount leveres med inntak. Feste de to andre armene av reservoaret med de to øvrige bolter. Koble den gule og blå støpsler til motorene.
6

Sett luftsensoren maljen inn i inntaket kroppen med en skrutrekker. Plasser den nye inntak rør i motorrommet med røret vendt nedover og fest den med slangeklemmen. Sett den andre inntak slangen inn i hullet du kutte ut før, reiser røret opp til spjeldhus.
7

Juster de to slangene og klemme dem sammen. Feste den nedre enden av produksjonsrøret til reservoaret festet med mutter og skive. Sett filteret enden på den nedre delen av slangen og fest den med klemmen.
8

Koble den 18-tommers slange fra inntaket til veivhuset port. Koble den 20-tommers slange fra brems booster porten til den siste slangen inntak port.
9

Sett lufttemperaturføleren inn i gummimaljen på inntak og du er endelig ferdig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85094.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger