Hvordan velge en Engine Block

Ikke så lenge siden, var motorblokk valg et spørsmål om standard, du tok det fabrikken hadde å tilby, og du likte det. Nå, derimot, er flere produsenter som tilbyr ettermarkedet blokkene støpt til de samme grunnleggende dimensjoner som deres fabrikkskip kolleger, men langt sterkere, mer allsidig og i mange tilfeller lettere. Hva er best for deg avhenger av en rekke faktorer, men det hele starter med en realistisk vurdering av dine planer, forventninger og budsjett. Instruksjoner
en

Sjekk bankkontoen din, og gjøre en realistisk vurdering av hvor mye maskinen jobbe en brukt blokk kan koste. Fremfor alt annet, bestemmer budsjettet om du kan bruke en ettermarkedet blokk og materialet sammensetningen av blokken din. Mens ettermarkedet blokkene kan være ganske dyrt ($ 2000 til $ 10.000 for mange klare til å montere støpegods), kan maskinen arbeidet som kreves for å bringe en godt brukt blokk opp til spec lett sette deg innenfor rekkevidden til en overlegen ettermarkedet enhet.

2

Tenk bilen og hvordan du har tenkt å bruke den. En aluminiumslegering motorblokk kan barbere fleire hundre pounds off nesen av bilen, men blokker av jern eller stål generelt er mer slitesterkt og tåler mer strøm. Hvis du bygger en front-motor autocross eller drag-racer, men er ikke planer om å generere enorme mengder strøm, så aluminium kan være best for deg. Hvis bilen er midtstilt motor og absolutt makt og holdbarhet prioriteres framfor lav vekt, motor, så gå for jern eller stål.
3

Forskning potensielle blokk og finne ut om det vil møte din forskyvning trenger. Nesten alle ettermarkedet blokken vil bruke tykkere enn lager sylinder vegger og klarering hakk inne i den nedre blokken for å gjøre plass til en stor stroker veivaksel og større stempler. For eksempel, er en aksje GM LS1 blokk trygt bra for bare ca 390-400 kubikk inches, men GM resultatutvikling LSX blokk kan strekke til mer enn 500 kubikk inches.
4

Inspiser din valgte blokken. Integriteten til en brukt blokk bør aldri bli tatt på tro, og til og med nye blokker er underlagt fabrikken defekter som sprekker og kjernen skift. Send blokken til en kvalifisert verksted og har teknikere måle diameter, dekk flathet og viktigste bar justering før du synke noe mer penger inn i den. Etter at du har bekreftet at kjernen er brukbare, har det renset, sjekket sonic og Magnafluxed, en magnetisk partikkel test, for å inspisere for sprekker. Et par dollar brukt her kan spare deg mye heartache senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85287.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger