Hvordan Senk bak på bilen min

The kjørehøyde av en bil kan ha en dramatisk innvirkning på kjøreegenskaper og veigrep. En lavere fjæring plasserer hele bilen nærmere veien for et lavere tyngdepunkt, noe som kan redusere krengning og bedre stabilitet og grep. En lavere suspensjon kan også lage en bil ser bedre ut. Den beste måten å senke bak på bilen er å installere ytelse senkesett. Det bør bemerkes at du ikke bør endre bakhjulsoppheng uten også å endre forhjulsoppheng, som håndtering kan bli negativt påvirket. Du trenger
Floor jack
to Jack står
hjulmutternøkkel
Socket sett og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt underlag. Løsne lug nuts for bakhjulene. Løft den bakre av bilen med et gulv jack og senk den ned bukker. Fullfør fjerne slepe nøtter og bakhjulene.
2

Fjern de bakre fjærer. På enkelte biler, kan dette være en meget enkel prosedyre. Hvis fjæren er en separat enhet fra sjokket, plasserer et gulv jack under bakre kontroll arm eller aksel. Jekke opp fjæringen akkurat nok til å støtte press fra sjokket.
3

Fjern den nedre sjokk bolt. Senk jekk og suspensjonen. Dermed bør den bakre skruefjær som skal trekkes ut fra suspensjonen. Hvis det fortsatt er spenning på våren, kan du bruke en fjær kompressor for å komprimere det nok til å trekke det fra bilen. Det er en god idé å konsultere en workshop manual for det aktuelle kjøretøyet, slik at riktig prosedyre følges for å fjerne og installere fjærene.
4

Installer senke våren valg og sette den på plass . Ofte installere en senking fjær er lettere enn et lager våren, fordi den er kortere og gir mer klaring.
5

Jekk opp suspensjonen, slik at den nedre støt og bolthullet i suspensjonen er i samme høyde. Sett sjokk bolt og skru det fast med en stikkontakt og en skralle. Gjenta på den andre siden av bilen.
6

Sett hjulene. Senk bilen ut av jack stands. Trekk til hjulmutrene til riktig innstilling med en hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96501.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger