Hva er en Tow Package?

Når du velger en bil eller lastebil for å kjøpe, eller når de vurderer oppgraderinger, er ett av alternativene ofte presentert et slep pakke. Det er vanlig å tenke på slep pakke som noe mer enn en trekkrok, men det er mye mer som går inn i dette verdifullt tillegg til din bil. Rett og slett fordi et kjøretøy er utstyrt med et stikk, selv om fabrikken installert, betyr ikke at den har et slep pakke. Tow Hitch

Naturligvis er det stikk kjernen av slepet pakken. Denne vanskelighet kan komme i form av en enkelt ball, eller det kan være en mottaker stikk, enten som vil være boltet direkte til rammedelene. En mottaker stikk er en firkantet rør som godtar en ball som deretter holdes på plass med en stikk-pin. Størrelsen på ballen og mottaker vil bli bestemt av hva slags last som vil bli halt.
Elektriske tilkoblinger

slep pakken inkluderer også kabling som gjør at tilhengeren å være koblet til lyskilden i bil eller lastebil. Dette ledninger vil bestå av en sender plassert i nærheten av stikk og vil mate strøm til bremselys, blinklys, og lisens plate lys. I noen tilfeller kan denne kontakten også kretser som strøm en tilhengerens bremsesystem, tar mye stress av bilen gjør det tauing. Dette alternativet er vanligvis reservert for tyngre belastninger.
Fjæring og bremser

Mange tunge slep pakke søknader vil inkludere oppgraderinger til fjæring og bremser på slepet kjøretøyet. Suspensjon oppgraderinger kan inkludere tyngre fjærer og mer robuste sjokk som hjelper slepet kjøretøy kontroll tung last. Brems oppgraderinger kan inkludere større plater eller trommer for å øke kjøretøyets sikkerhet når tauing tung last.
Transmission

Overraskende, drivverk komponent som tar mest overgrep når tauing er at motoren eller bremsen. Det er overføring --- spesielt hvis bilen er utstyrt med en automatisk girkasse. Automatiske girkasser vil generere betydelig mer varme når tauing enn når generelt bruker krever det ekstra kjøling. Mens alle automatiske transmisjoner har kjøling linjer som passerer gjennom kjøretøyets radiatoren, vil en slepe-pakken omfatte en større varmeveksler i radiatoren for å kompensere for den tyngre flittig bruk. Dette er kanskje det viktigste aspektet ved en fabrikkmontert tilhengerfeste pakke og bør ikke bli oversett når du bare installere en hindring.
Drivverk

Siden tauing tung last krever mer tvinge til drivhjulene enn daglig kjøring, er tow-pakke utstyrte biler og lastebiler ofte rettet annerledes enn sine ikke-slep-pakken fettere. Dette kan inkludere overføring giring modifikasjoner, men oftere vil dukke opp som en høyere girutveksling i differensialen eller bakenden. Selv om dette høyere girutveksling vil resultere i økt dreiemoment til drivhjulene og redusert slitasje på motor og transmisjon, vil det også resultere i redusert drivstofføkonomi når bilen brukes i ikke-tauing applikasjoner.

Hva skal se etter i en Tow Package

Vurder dine behov og hva slags belastning du forventer å bli haling. Du kan ikke kreve en heavy-duty slep pakke, men bare en trekkrok, som også vil omfatte alle viktige elektriske ledninger. Dette vil spare deg fra redusert drivstofforbruk som kommer med et slep pakke. Men hvis belastningene blir halt er tunge, vil for eksempel båter, biler, eller byggevarer, og sleping skje ofte, vil et slep pakke resultere i lengre kjøretur levetid og bedre ytelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/94943.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger