Hvordan Tint en Rear Window

Hvis du har en bil du føler mangler stil eller pizzazz og ønsker å legge til litt teft, se inn ekstra fargetone. Nyansen mørkere vinduet, begrense mengden av sollys som kommer i. Det gjør det også vanskeligere for personer utenfor å se i. Men, trenger du ikke å kjøpe en helt ny bakrute. I stedet kan en missfarging film kjøpes og laget for å passe direkte på vinduet. Du trenger
Hot luftkanon
Knife
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Besøk et nettsted som "WindowTint.com" eller " TintCenter. " Din lokale automotive butikken har trolig ark med brekking, men dette krever at du klippe deg missfarging selv, noe som kan resultere i ujevn linjer og et uprofesjonelt utseende søknad.
2

Velg hvilken type bil du har (to-dørs, fire-dørs, crew cab, etc.). En ny side kommer opp, noe som gir deg alternativer å velge filmen farge karakter. Jo lavere prosentandel av farge karakter, er jo mørkere film fargetone.
3

Velg "Rear Window Kit," etterfulgt av merke, modell og år. Nettstedet sender deg en skreddersydd solfilm laget spesielt for å passe på bakruten av bilen.
4

Klikk på "Legg i handlekurven" og følg instruksjonene for å fullføre kjøpet.

5

Rengjør vinduet tilbake grundig med vann. Hvis du bruker såpe, sørg for at det har blitt skylt av. Tillat vinduet tid å tørke. Pass på at det ikke er noen flekker av smuss eller hår på vinduet. Disse vil bli sittende fast inne i vinduet tint hvis du ikke fjerner dem.
6

Sett farge på vinduet. Strøm på varmluftpistol. Du kan bruke en hårføner for dette, men det gir ikke den samme konsentrert luftstrøm, som kan gjøre det vanskeligere å påføre konstant varme.
7

Bruk varmluftpistol over filmen av vinduet. Dette vil lett krympe filmen på bilen. Påfør konstant varme ved å bevege hånden frem og tilbake. Beveg fra den ene side av bilen vindu til den andre. Hvis du savner seksjoner luftlommer vil danne i missfarging, forårsaker bobler.
8

Klipp av overheng fra missfarging med kniven din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95036.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger