Hvordan Monter målere i en Gauge Pod

Installere dine ettermarkedet målere inn en måler pod holder målere trygt montert og lett synlig. Ettermarkedet måle pods kan også gi bilens interiør et tilpasset utseende, kommer i forskjellige design og utførelser som passer din tilpasset interiøret. Gauge pods kommer med all nødvendig maskinvare som trengs for å montere pod til sin angitt sted. Legg merke til at A-stolpen monteres måle pods kan ikke brukes på biler som er utstyrt med sidekollisjonsputer, da dette kan skape en farlig situasjon dersom kollisjonsputene var å aktivere. Du trenger
Gauge pod
Flathead skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Monter måleren pod på rattstammen eller på toppen aksjen måle klynge hvis du bruker en dashbordmontert måler pod. The pod vil montere med medfølgende dobbeltsidig tape og /eller selvgjengende Phillips-skruer. Pass på at pod er skikkelig montert og lett synlig fra førerens posisjon.
2

Fjern den indre A-stolpen panelet hvis du installerer en A-stolpe montert måler pod. Vanligvis er A-pillar paneler sikret med plast og etiketter festene. Forsiktig lirke opp på sidene av panelet med en vanlig skrutrekker for å koble fra alle festene. Noen A-stolpen måler pods erstatte hele bestanden A-stolpen panel. Hvis dette er tilfelle med din måler pod, bare å koble måleren pod i stedet for aksjen panel. Ellers montere måleren pod til lager A-stolpen panelet med pod er levert dobbeltsidig tape og /eller Phillips-skruer. Reinstallere A-stolpen panel av fast trykke den på plass, sikring av alle fanen festene.
3

Route alle måle ledninger og linjer gjennom baksiden av måleren pod. Koble målere til sine utpekte ledninger og linjer. Plasser hver måler i en av pod instrumentet spor. Sikre måleinstrumentene på plass ved å tre på måleren pod ansiktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86735.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger