Slik installerer en Strut Bar for 2008 Civic

The 2008 Honda Civic er en rask, kvikk bil på lager skjema. Men Civic er også en av de mest populære bilene å tune og endre for økt ytelse. Ikke bare tar den modellen godt til forbedringer, men det er mange selskaper som gjør ytelse deler til Civic. En avstiver spenne er et metall seler som bolter til toppen av de fremre stag på hver side av bilen. Ved avstiving toppen av struts mot hverandre, er kroppen flex redusert og styrerespons er skjerpet. Du trenger
Socket sett og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Park Civic på et flatt og jevnt underlag. Åpne panseret.
2

Fjern de tre små plast faner som ligger nær midten og hver ende av plast dekslet trim. Pipen trim ligger ved den bakre kanten av motorrommet, rett under frontruten.
3

Trekk trim opp forsiktig når tappene er fjernet for å frigjøre trim fra klippene som holde den på plass. Sett trim til side.
4

Løsne og fjern de tre mutterne på hvert øvre spankulere tårn med en 14 mm pipe og en skralle. Dette er de mutterne som holder de øvre spankulere opp til motorrommet. Fjern mutterne på hver side av bilen og sette dem der de ikke vil bli feilplassert.
5

Flytt slangen for vinduspusser væske ut av veien slik at den spankulere bar kan installeres. Skyv hull i hver ende av spankulere bar ned over øvre strut mount studs fjernet deg nuts fra i trinn 4.
6

Kontroller at strut bar seter flatt mot metall av spankulere tårn på hver side. Tre på spankulere mount nøtter og stram dem med en stuss og en skralle.
7

Sakte lukk panseret for å sikre at spankulere bar ikke forstyrrer undersiden av panseret.

8

Plasser vinduspusser slangen tilbake under pipen. Installere pipen trim ved å trykke den tilbake på klippene og deretter installere de tre plasttappene som holder kanten nær frontruten på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96599.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger