Hvordan lage din Honda Håndtak Better

Honda er mye rost for sin pålitelighet, drivstofføkonomi og imponerende ingeniørarbeid. Mest Hondas håndtere svært godt selv i lager skjema. Dette er enda sannere for ytelse modeller som S2000 roadster og Si derivater. Men som med alle biler, er det mulig å forbedre håndteringen av Honda din med et bredt spekter av oppgraderinger, fra billige til dyre. De fleste av disse komponentene kan installeres av eieren med riktig verktøy og kunnskap. Du trenger
Socket sett og skralle
Spesialitet automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

oppgradere hjul og dekk. En av de mest effektive måtene å forbedre håndteringen av en Honda er å installere seigere dekk. De fleste dekkene er beregnet på lang levetid og bruk i en rekke forhold, og er konstruert av sammensatte hardere gummi. Dekk laget av mykere sammensatte gummi vil gi bedre grep. Hvis du oppgraderer hjulene i tillegg til en større størrelse, så kan du installere bredere dekk for enda bedre kjøreegenskaper.
2

Nedre og stive av fjæringen. De fleste lager suspensjoner er designet for komfort over ytelsen. Senkesett vil redusere krengning og senke Honda tyngdepunkt for bedre håndtering. Pare fjærene med ytelse sjokk, noe som vil ytterligere oppgradere håndtering. Justerbare coilover støtdempere og fjærer vil gi den mest dramatiske forbedringer, men kan være dyrt.
3

Installer større anti-roll bars. En antiroll er en lengde av metall som festes til suspensjonen på hver side. Når Honda er drevet rundt et hjørne, fungerer bar en vippearm og krefter innsiden av bilen mot bakken, redusere krengning og bedre grep. Bytte lager anti-roll bars med større er en vanlig oppgradering.
4

Installer spankulere bukseseler. Når en Honda er drevet rundt et hjørne, blir chassis bøyer fra de kreftene brukt til det, noe som kan gjøre det føles mindre stabile og responsive. En strut brace er en spenne som er boltet til toppen av spankulere tårnene, redusere eller eliminere fleksing av kabinettet. Det er foran spankulere bukseseler tilgjengelig for de fleste Honda og bak spankulere bukseseler for enkelte modeller.
5

erstatte aksjen foringer. En Honda suspensjon har tallrike gummiforinger på kritiske områder i suspensjonen som isolerer chassiset fra suspensjonen. Stock suspensjon foringer er vanligvis laget av relativt myk gummi for komfort og støyreduksjon. Bytte foringer med hardere de laget av uretan vil skjerpe opp svarene fra chassis og gjøre bilen føles kvikkere.
6

Få en forestilling justering. Når du har installert ytelse suspensjon komponenter på Honda din, vil en riktig justering bringe alt sammen. En god innretting butikk kan stille inn Hondas justering for å maksimere håndtering ved å justere camber, caster og toe innstillinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95521.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger