Hva er de typene Mud Flaps for lastebiler?

Skvettlapper, eller splash vakter, være et viktig formål, beskytte bilen din, andre kjøretøyer og fotgjengere fra å bli truffet av steiner eller annet rusk kvernet opp av roterende dekk. Plukke den rette skvettlapper for din pickup lastebil eller sport utility vehicle er litt mer komplisert enn å velge mellom Yosemite Sam og den ikoniske mud-klaff jente. De er laget av forskjellige materialer og er festet flere forskjellige måter. Heavy Duty Gummi

En av de mest grunnleggende typer skvettlapper på markedet er laget av kraftig gummi, med enten en rett design eller en svak kurve for å imøtekomme rammen av kjøretøyet og hjulbrønn . Hvis de er en rett design og rektangulær i formen, de er i stor grad universelle fra lastebil til lastebil. De med mer avrundede designen noen ganger er spesifikke for et bestemt merke og modell av bilen, så vær forsiktig når du gjør et kjøp for å vurdere hvilken type lastebil du har.
Støpt plast

støpt plast skvettlapper er betydelig mer make-and-modell spesifikk enn sine gummi kolleger. Men de vanligvis kan males for å passe inn visuelt med bilen din og har et design som har en tendens til å følge linjen i lastebilens fendere og hjul brønner. Disse vanligvis må bestilles med lastebilens året, merke og modell i tankene. Men hvis du ønsker å installere skvettlapper som ikke skiller seg ut, kan disse være det beste valget for deg.
Stainless Steel

Rustfritt stål er et alternativ for de som ønsker noe mer omfattende enn gummi eller plast, men som søker et metall som er motstandsdyktig mot rust og flekker.
Aluminum Diamond Plate

fleste aluminium med diamant plate skvettlapper er en kombinasjon av aluminium og kraftig gummi. Den aluminium veier ned gummien, slik at den lettere materialet ikke fly tilbake, slå den hensikt av å ha skvettlapper. Disse kan også ha noe mer kraftige maskinvare på dem for å holde dem på plass. Du kan oppleve at nagler eller større bolter er nødvendig for å installere disse skvettlapper.
Flyttbare

Flyttbare skvettlapper feste til baksiden av lastebilen på bakre støtfanger og tilhengerfeste. De er ideelle for å beskytte elementer som blir slept bak lastebilen, og mens de er flyttbare, de trenger ikke å bli tatt av. Flyttbare skvettlapper tendens til å komme i en størrelse snarere enn for et bestemt kjøretøy.
Ingen Drill

Tradisjonell skvettlapper krever at du bore i bilen, som har potensial til å gjøre skade ved å eksponere den del av kjøretøyet til elementene og rust. No-drill mud flaps generelt feste med en spesiell snap eller lås, som kan være raskere å installere enn andre typer flaps.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83475.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger