Hvordan fikse en bil Dashboard

Du kan ikke vurdere din dashbordet for å være en spesielt merkbar del av bilen din - absolutt ikke i forhold til motoren, hjulene eller chassis - men vil du raskt begynne å ta hensyn til det når ting går galt. Langt de vanligste problemene må du fikse i forhold til dashbordet er sprekker og deler forårsaket av alder, varme eller generell slitasje. Disse stygge sprekker er en plage, men reparere dem behøver ikke å være dyre sammenlignet med andre aspekter av kjøretøyet i stedet, er det mulig å utføre en rask, enkel reparasjon ved hjelp av et par av lett tilgjengelige verktøy. Du trenger
Cloth
Sparkel
Kniv
malerens tape
Vinyl maling
silikon caulk
Vis flere instruksjoner
1

Skjær sprekk i en "V" form med et verktøy kniv for å tillate enkel påføring av silikon drivning. Det er tøft å jobbe det inn i en smal sprekk slik at du er bedre med en litt større "V"-form før du begynner reparasjon.
2

Rengjør sprekk grundig med en ren, fuktig klut på på innsiden og utsiden. Løstsittende smuss eller støv kan svekke reparere prosessen. La sprakk området tørke helt før du fortsetter med reparasjon.
3

Mask området umiddelbart rundt sprekken i dashbordet med malerens tape. Dette vil holde drivning i sprekken i stedet for på god vinyl dashbordet.
4

Påfør silikon drivning direkte inn i sprekken med jevn hastighet, og ikke bekymre deg for å måtte fylle sprekken perfekt på første pass. Du kan jevne den med fingeren eller en sparkel. La den tørke i 10 til 15 minutter før du fjerner tapen.
5

Skjul reparasjonen bruke bil vinyl maling hvis du føler det ser påfallende. La silikon tørke i minst to timer før maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85593.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger