Hvordan lage Flames i Window Tint

Bruk av vinduet tint til bilen din ikke bare legger beskyttelse mot solen, men det gir bilen din et unikt utseende. Gjør flammer i vinduet fargetone og bilen vil virkelig skiller seg ut fra mengden. Flammer i vinduet fargetone er vanligvis helt gjennomsiktig, slik at de er trygge og vil ikke føre til sikkerhetsrisiko. Regelmessig og farget fargetone fra en auto deler butikken er både gjennomsiktig. Du kan lage flammer i vinduet fargetone på under en time for å skape en unik og funksjonell tilbehøret for ditt kjøretøy. Du trenger
Glass renere
Papirhåndklær
Window tint
Farget fargetone
Towel
Tape
Vis flere instruksjoner
1 < p> Tegn flamme design du ønsker på et stykke papir med en blyant. Bare tegne omrisset av flammene. Holde utformingen enkel fordi det vil bli kuttet ut med en skarp kniv senere.
2

Påfør farget tone på innsiden av vinduet glass. Bruk en faktisk farge eller en veldig mørk fargetone. Spray vinduet med vann, plasser fargetone direkte på vannet slik at du kan skyve den rundt før det er akkurat der du ønsker det. Tørk området med et håndkle. Lå tegningen direkte på farget fargetone og bruk maskeringstape for å holde den på plass.
3

Bruk en skarp verktøyet kniv til å skjære ut flammen tegning, følger omrisset du tegnet. Fjern papiret og trekk opp overflødig farget fargetone, som er rundt flammen skisse som du tegnet, slik at alt du har igjen er flammen på glasset. Bare skallet opp overflødig med fingrene.
4

Påfør vanlig tone på vinduet, på toppen av den fargede fargetone av flammen. Bruk en skvett flaske med vann for å dempe vinduet, lå tint på vinduet og bruke en plast nal for å jevne det ut slik at det ikke er rynker. Nå er hele vinduet er farget og flammen viser seg godt siden det er en annen farge enn den vanlige fargetone.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85662.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger