Slik fjerner fronthøyttalerne i en 2008 Altima

Nissans 2008 Altima ble tilbudt i flere trimme nivåer, alt fra basen 2,5-liters firesylindret modell til sportslig 3,5-liters V-6 Coupe. Mens high-end trimme nivåer var utstyrt med en premie Bose-utviklet ni-høyttaler lydsystem, ble lavere-end Altima modeller utstyrt med en standard seks-høyttalersystem parret med en single-platers CD-spiller. Dette faktum er ikke nok til å stoppe den sanne automotive audiofile, som lager høyttalere kan erstattes med høy kvalitet ettermarkedet høyttalere. Fjerne frontdekselet montert høyttalere kan oppnås ved å fjerne døren panel som skjuler høyttalernes festepunkter. Du trenger
Kombinasjonsnøkkel
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker Vis
Shop håndkle
døren trim verktøy for fjerning
Flere Instruksjoner
Front Speaker fjerning

en

Åpne Altima hette og støtte den i sin fullt åpen posisjon ved hjelp av hetten prop stang. Koble den negative batterikabelen hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel. Flytt batterikabelen fra batteriets minuspol og Altima er rammen.
2

Åpne frontdekselet helt. Slip en liten flat skrutrekker mellom den øvre kant av døren lampe og bunnen av den indre dør-panelet, og lirke lampen ut av døren. Koble lampen kontakten.
3

Trekk døren utgivelsen håndtere og holde den på plass for å avsløre en liten tapt mellom utgivelsen håndtaksfelt og den indre rosett dekselet. Lirk escutcheon dekke ut av utgivelsen håndtaksfelt å avsløre panel montering skrue. Fjern skruen med en stjerneskrutrekker.
4

Wrap tuppen av flat skrutrekker i en klut, og sett den inn mellom døren panel og foran armlenet pute. Lirke opp puten å frigjøre sin festeknast, og løft armlenet pute ut av døren panel.
5

Lirk baksiden av makt vinduet og dørlås bryter panel opp og ut av døren panel ved hjelp av håndkle-innpakket flat skrutrekker. Trekk ut endene fra bunnen av bryterpanelet. Fjern begge bolter skjult i bryteren panel montering område med en stjerneskrutrekker.
6

Slipp døren panel klipp, som ligger langs ytterkanten av døren, ved hjelp av en dør trim flytting verktøyet. Løft døren panel oppover før det kan trekkes vekk fra døren. Fjern låsen og lås kabler fra baksiden av døren panel.
7

Skru alle tre skruene som fester fremre høyttaler til døren, med en stjerneskrutrekker. Trekk høyttaleren bort fra døren og trekk høyttalerkablene.
Front Speaker Installation
8

Koble høyttalerkablene til terminalene på baksiden av den nye høyttaleren. Hold høyttaleren mot døren og rett inn høyttaler monteringshullene. Skru høyttaler skruene på plass med en stjerneskrutrekker.
9

Hold den indre dørpanelet mot døren. Koble til døråpner og dørlås kabler. Hook toppen av dørpanelet over den øvre kant av døren. Skyv døren panel klemmes på plass.
10

Skrue døren panel montering skruer på plass på bunnen av kraften vinduet og dørlås bryter panel montering området ved hjelp av en Phillips screwdriver.Plug makten vindu og dør Lock koblinger i bunnen av kraften og låse bryter panel. Sett kroken på forsiden av bryteren panel i døren panel, og skyv deretter baksiden av bryteren slik at det klikker på plass.
11

Skyv kroken på baksiden av armlenet puten inn dørpanelet, og skyv ned på forsiden av puten til den klikker på plass.
12

Skru døråpner håndtaksfelt skruen på plass med en stjerneskrutrekker. Trekk i utløseren og hold den på plass. Slip fanen på forsiden av escutcheon dekselet på utløserhendelen panel, og skyv deretter baksiden av dekselet til det klikker på plass. Slipp håndtaket.
13

Koble døren lampe, deretter settes de tappene på bunnen av lampen inn døren panel. Skyv toppen av døren lampen inn i panelet.
14

Koble den negative batterikabelen hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel. Senk Altima hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/87680.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger