Mini Eksos Tips

I 1968 vedtok myndighetene i USA nye sikkerhet lover den engelske bygget Mini kunne ikke oppnå. Avkastningen av den lille bilen i 1997 er differensiert med alle hovedsteder MINI kallenavn. Mini og MINI kjøretøy eksosanlegg er små hull, men noen modeller er utstyrt med ettermarkedet rør opp til tre inches eller mer i diameter. Eksos tips plasseres på eksosrøret av mini ikke bare legger styling, men også kan endre lydbildet på eksosanlegget. Metaller

Chrome eksos tips er den mest tilgjengelige ettermarkedet tips til Mini linje av kjøretøy. Mens det er mindre kostbart enn rustfritt stål, er det mer sannsynlig å korrodere under normale forhold. Rustfritt stål overlegne korrosjonsbeskyttelse og lavere vedlikeholdskostnader krav resultere i en mer langvarig glans, og lengre driftstid enn krom.
Sound Control

Mini eksos tips er primært tilgjengelig uten noen lyddempende egenskaper. Eksos tips som inneholder fôr laget for å dempe lyden blir referert til som gjenklang tips. Gjenklang tips er foret med glassfiber eller annen lydabsorberende materiale for å dempe lyden på eksosrøret. Valg av noen dual-vegger tips, kan fakles tips og tips som vokser i diameter mot produksjonen øker lydvolumet produksjonen med eksosen.
Connection Metoder
< p> Mini eksos tips er koblet til eksosrøret av sveisen, klemmer, skruer og bolter. Sveisede tips gir det mest solide forbindelse metode, men krever også kutte røret eller spissen hvis tuppen må fjernes. Klemme på tilkoblinger bruker en ring klemme for å feste eksos tips til eksosrøret. Klemme på forbindelser som er produsent sveiset til eksos spissen gir størst styrke. Bolt-on og skrue-on tips gli over eksosrøret og er sikret på plass av bolt eller skrue. Mens spenningen er tilstrekkelig til å sikre mest bolt-on og skrue-on tips, kjører bolten eller skruen gjennom eksosrøret gir vanligvis ekstra styrke.
Tips Typer

tips med dual-vegger er laget for å bli med to metallplater på forsiden og baksiden av spissen. Denne type laging krever nøyaktig verktøy og ekstra materiale, som vanligvis hever prisene. Dual vegger-tips også gi mer visuell bulk. Cut tips gir ekstra styling med vinklede, flenger og bart metall kutt. Valsede endene foretar den endelige ende av eksos spissen glatt, men krever imidlertid installasjon for å sikre den lille tappehullet er plassert på bunnen av den eksos spissen for å sikre at fuktighet ikke basseng og korrodere tuppen.

former og størrelser

Masseprodusert tips tilgjengelig for Mini er rund, kvadratisk, rektangulær, oval, trekantet og blusset ender. Tilpassede former er tilgjengelige gjennom spesialforretninger og kan gjøres til eksakte spesifikasjoner. Tips lengde bør vurderes for å sikre spissen tilkoblingspunkt er synlig bare til punktet ment. Når du velger et tips det er best å holde tuppen mot bilen for å sikre vedtaket utgjør ikke bare stilen, men også riktig lengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95796.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger