Ytelse Bremser Vs. OEM Bremser

Dagens ettermarkedet brake teknologi fordeler fra år med utvikling på racerbanen, hvor sjåfører vil ofte bruke så mye tid sakker som påskynde. Formål

motsetning til det mange tror, ​​racing bremser er ikke nødvendigvis den mektigste på jorden, de er den mest holdbare under belastning. Den primære fiende av noen Bremsesystemet er varme. Redusere termisk belastning Shedding hva varmen samler og gjør deler sterke nok til å tåle vedvarende 1000-pluss grader i temperatur buildup tar prioritet over alt annet.
Rotor Størrelse

ytelse brake kits alltid komme med større rotorer, som gir mer areal for å kjøle luften å passere over. De større rotorer gjør gir mer areal for bremsekloss å bite ned på også, men generelt ikke i seg selv bidra til å redusere bremselengden.
Ventilert rotorer

Spår eller boret rotorer kan bidra til å gjøre bremsene litt mer effektive ved å kanalisere bort gasser som samler mellom bremsekloss og rotor overflaten, men gevinstene er vanligvis minimal for en gate bil.

bremsekraften Komponenter

Den primære måter å øke bremsekraften er å erstatte bremseklossene med de som er laget av "grippier" og mer aggressiv materiale, for å øke pad området og anvendelse makt ved å installere større , multi-kalipere og å erstatte master sylinder med en av høyere kapasitet.
bilder Andre komponenter

Bruke flettet stål bremseslanger i stedet for aksjen gummi enheter vil eliminere line-svulmende under press, noe som reduserer bremsekraften og fører til at bremsene til å føle seg "soggy" og ikke svarer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84305.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger