Trailer Sway Bar Installasjon

En stabilisatorstag, eller svaie kontroll, er nødvendig for tunge eller lange trailere. Det brukes for å forhindre oscillasjon, eller svaie, under slep. Sway kontroll må brukes i enhver tilhenger av over 5000 pounds totalvekt. Den kan brukes i lettere tilhengere for ekstra sikkerhet. Funksjon og Typer
svingskive eller "semi" tilhengere generelt trenger ikke svaie kontroll. p Konvensjonelle svaie kontroll bruker friksjon å motstå trailer bevegelse. Det er en bar som går fra slepefarkost til tilhengeren. Sway kontroll kan bygges inn i en vektfordeling stikk hvis det brukes
Installasjon -. First Time Set Up

Installer en liten trailer ballen i hullet på tilhengerfestet ball montere. Installer en annen trailer ball på A-frame av tilhengeren ved å klemme den med maskinvaren som følger med bar.
Hook-Up og Bruk

Place den merkede foran enden av baren på forsiden liten trailer ball, og bak baren på ballen festet til tilhengeren. Engage foran og bak låsemekanismer.
Justering

justere spenningen skruene på stabilisatorstag. Stram eller løsne etter behov mens tauing for å hindre svaie
Warning

Vær forsiktig når tauing. Kjør til en fornuftig hastighet på veien. Vær forsiktig med vindfulle forhold. Aldri opp igjen med en konvensjonell svaie kontroll installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95498.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger