Slik installerer en Short Shifter i en Honda

Installasjonen av en kort-shift kit er en vanlig modifisering at bilentusiaster gjøre til sin Honda. Som navnet tilsier, forkorter en kort shifter den kaster når girkassen er skiftet gjennom girene av sjåføren. En short-shift kit gjør flytter mer presis samt raskere. Det finnes flere forskjellige merker av korte shifters tilgjengelige for Hondas, men de er alle like å installere, noe som kan ta et par timer eller mindre. Du trenger
Socket sett og skralle, metriske
Open-fastnøkler, står metriske
Floor jack
Jack
skrutrekker
filklør
Show More Instruksjoner
en

Fjern girkule for hånd ved å skru den fra girspaken. Fjern midtkonsollen, som vil variere avhengig av modell, men er vanligvis bare et spørsmål om å fjerne noen skruer og trekke konsollen opp og av.
2

Trekk tilbake tetning slik at shifter mekanismen er synlig. Løft bilen med et gulv jack og støtte den trygt på bukker. Fra under bilen fjerne de to boltene som holder den bakre shifter mount. Sett mount ut av veien.
3

Fjern bolten som holder fronten på skift stang på plass med en 12 mm åpen fastnøkkel. Fjern 12 mm bolten på undersiden av girspaken. Plasser en vice grep på boltene som holder shifter på plass og fjerne dem en om gangen med en skiftenøkkel. Fjern maskinvaren på pivot holderen.
4

Påfør litt glidemiddel eller fett på ny girspak og overføre pivot hardware fra lager spaken til den nye spaken.
5 < p> Bolt girspaken til shift linkage. Avhengig av hvilken modell Honda, må du kanskje bruke en del av O-ringer (følger med settene) for å tillate ny shifter til å passe. Bolt bak skiftet montere på igjen.
6

Sett været segl over shift montering fra innsiden av bilen. Installere midtkonsollen. Installer aksjen girkule eller en ettermarkedet en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95430.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger