Hvordan Monter en Tekonsha P3 i en Toyota Tundra

Perfect plassering av interiør ettermarkedet tilbehør er en alvorlig sak for mange bileiere. Tilbehør, som for eksempel Tekonsha P3 elektronisk brems kontrolleren, må være lett tilgjengelig for føreren, mens subtilt blande inn med interiøret i bilen. Interiøret konfigurasjonen av Toyota Tundra gir nok av steder å montere bremsestyringer som er tilgjengelige. Likevel er disse stedene skjult nok til at de ikke kommer i konflikt med drift av andre interiør Tundra kontroller. Du trenger
P3 monteringsbrakett kit
Dobbeltsidig tape
skrutrekker
batteridrevet drill
4 nr. 8 av 3/8-inch maskin skruer Vis
Flere Instruksjoner
en

Velg et sted inne i førerhuset på Tundra å montere Tekonsha P3 kontrolleren. Vurdere montering kontrolleren på dashbordet området under av rattet, på toppen av dashbordet over midtkonsollen, eller fjerne askebeger og montering kontrolleren der asken hengekurv ble opprinnelig plassert. Velg en plassering basert på hvor du vil være i stand til å enkelt få tilgang til kontrolleren mens du kjører.
2

Sjekk området bak ønsket plassering for noen ledninger eller andre komponenter, som kan bli skadet av boring inn i området. Ikke monter kontrolleren på et sted hvor festeskruene kan forstyrre andre komponenter som ligger bak Tundra dashbordet.
3

Påfør et lite stykke dobbeltsidig tape til monteringsbraketten . Midlertidig feste braketten på plass ved hjelp av dobbeltsidig tape. Bore to hull i monteringsstedet, ved hjelp av braketten som en guide for plasseringen av hullene. Fjern braketten og dobbeltsidig tape.
4

Skyv braketten tilbake på plass og permanent feste det ved å sette inn en # 8 av 3/8-inch maskin skrue gjennom brakett mounts og inn i pre -boret hull. Stram hver skrue med en skrutrekker. Bruk # 6 av 1/2-inch selvgjengende skruer, i stedet for maskin skruer, hvis du velger å bruke en lomme monteringsbrakett stedet for en tradisjonell monteringsbrakett.
5

Plasser Tekonsha P3 kontrolleren inn i festebraketten og juster den til ønsket montering vinkel. Fest kontrolleren på plass ved å skyve en ekstra skrue gjennom hver side av braketten, og skru dem inn i pre-boret monteringshull på kontrolleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86667.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger