Hvordan få en MSO for en Frame

En MSO er en "produsentens angivelse av opprinnelse." Dette dokumentet bekrefter at du kjøpte motorsykkel rammen fra produsenten. Den har produsentens navn, ramme serienummer eller VIN-nummer og viktig informasjon om rammen som identifiserbare målinger. Den har også en seksjon for overføring av MSO fra produsent til kjøper. Hvis du bygger en tilpasset motorsykkel og du bruker en tilpasset ramme, må du ha MSO for rammen for å vise din tilstand inspektør som du ikke får rammen gjennom ulovlige metoder. Hvis du ikke har dette viktige dokumentet, vil statlig inspektør ikke gi deg en tittel slik at du kan lovlig kjøre motorsykkelen på gaten. Instruksjoner
en

Kjøp en ramme fra et føderalt lisensiert ramme produsent som Custom Chrome, Santee, Kraftech eller Paughco. Lisensierte produsenter forlaget en 17-sifret kjøretøy identifikasjonsnummer på rammen for å titulere og automatisk inkludere en MSO når de sender rammen til deg.
2

Kjøp en ramme gjennom en tredjeparts leverandør hvis du ikke kan kjøpe man direkte fra produsenten. Gi råd til leverandøren som du trenger MSO fordi du har tenkt å ha motorsykkelen inspisert og tittelen i staten. Ofte produsenten sender MSO til leverandøren og leverandøren vil holde MSO på filen fordi produsenten sender MSO med leverandørens informasjon fylt ut. Den vender må signere MSO over til deg så det er i ditt navn.
3

Request en MSO fra ikke-statlig lisensierte ramme produsenter som inneholder serienummeret stemplet på rammen. MSO må inneholde produsentens kontaktinformasjon og alle Rammemål som lengde, ryggrad stretch, nakke rake og tubing størrelse, slik staten inspektør kan sammenligne MSO Rammemål til målingene de tar fra rammen. MSO må tydelig angi at du er kjøperen av rammen.
4

Kontakt leverandøren eller produsenten hvis du ikke får MSO med rammen. Gi leverandøren med serienummer eller VIN nummer for rammen. Hvis de ikke har dine personlige opplysninger, vil de be om det. De kan også be om en kvittering eller faktura som kjøpsbevis. Ikke produsenten må da sende deg en MSO for rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96725.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger